Poprosím vás čo znamenajú tie biele bodky ako sa volajú a ako sa dajú odstrániť ? Nie sú nebezpečné však ? Nesvrbia nebolia nezvacsuju sa teda aspoň ten väčší nie a ten menší som včera ešte nemala. Je to predsa len oko tak mám trochu obavy. Nijak inak nezavadzaju a neprekážajú vo videní .. ďakujem
Aj mne sa obcas spravi. Jansi to davam odstranovat laserom v interklinik, yeda 2x som bola
To s milie. Dajú sa jednoducho odstániť. Môžu sa znova vracať aj na iných miestach.
@queen_mary koľko za to platíš?
Je to tuk, môže to odstrániť aj kozmetička, ale na viečku to bude trochu bolieť pri stláčaní.
ja som kedysi mala pod ocami a same mi zmizli
Dobrý deň, moja dcérka to mala na ocku, šli sme na očné, odporučila na teplé obklady , kúpili sme si v lekárni také gélové vankúšiky na oči, keď sa stlačila taku palička nahrialo sa to a potom keď som to vyvarila vo vriacej vode sa to opäť rozpustilo a mohlo používať. Po 2tyzdnoch sme šli na kontrolu a pani doktorka jej to pekne vytlačila a máme pokoj 🙏
Aj mne presne takyto vysiel ale na hornom viecku. Ako keby tukove dačo. Ale chcem to dať preč.