Čaute, chcem sa poradiť- prikladám fotografiu môjho chrbta. Dnes som si všimla na ňom zvláštne škvrny, priateľ hovorí že sa možno lupem a je to z opálenia. Ale nikde sa nelupem a nikde inde tieto "úkazy" nemám.. neviete čo to môže byť?
Ďakujem
@bilotti nemusela si byť spalena toho roku.....aj moj to ma take na chrbte......rad sa slni kazdy rok.....kremy ziadne......a po rokoch taky vysledok......
Zajdi na kozne.......inac cez zimu to vybledne, nevidiet vobec..... a o rok pri slneni bude to vyditelnejsie.... .bez faktoru 50 na slnko nechod.....chran si ten chrbat......
50 faktor vždy a od 11-16 mimo slnka
Koža opakovaným slnením skôr starne a chyby pigmentácie sa môžu prejaviť až časom. Začni používať faktor spf50.
To je na 99 percent pytiriasis vertricolor...kožná pleseň. . Smer kožné, dá antibiotikum, prejde..manžel to máva veľmi často keď sa spoti
To je plesen chodte na kozne
@zuwa78
@marcellka32
@pinkgirl
@lasona
@taktotedanie
@amelianka ďakujem krásne baby za každú jednu radu 🙂
@bilotti inak lieci sa to liekmi a specialnymi gelmi na umyvanie ale teda liecba trva aj niekolko mesiacov
@amelianka kedy sa Vám to úplne vyliečilo? mám to takisto, natieram Micetalom+sírové mydlo+nizoral druhý týždeň. Chcela by som vedieť, podľa čoho viem, že to je vyliečené. Zajtra chcem ísť aj na kožné, neviem či sa na to dávajú aj nejaké tabletky? Po Micetale spreji to neskutočne svrbí :/ už som zúfalá
@danika1986 ničím som to neliecila. Zmizlo to same asi po 2 mesiacoch, neriesila som to lebo vzdy mám s tým problém keď idem na kúpalisko raz za rok 🙈
@bilotti daj lepšiu fotku