Biele chĺpky po celej tvári

janka300
3. jún 2013

Už dlhšiu dobu si pozorujem,že sa mi rastú chĺpky, na lícach, brade, bielej farby, ja som bledý typ. Užívam antikoncepciu, mám sledovanú štítku žlazu, ktorá je v poriadku. Trošku ma to desí, lebo chlpky si neodstranujem, neviem si predstavit zbavovať sa ich po celej tvári. Neviem, čo s tým, ako to riešiť, lebo najprv boli krátke a teraz sú čoraz dlhšie, viete mi poradiť, ako to riešiť?? Má s tým niekto skúsenosť? Ďakujem

aristka
3. jún 2013

ak je to po nasadení antikoncepcie ,rieš to zo svojím doktorom

evulka2203
3. jún 2013

@janka300 mam ten isty problem a takisto problem so stitnou....zhorsilo sa to za poslednych cca 6 mesiacov... stve ma to, pripadam si ako opica...ruky, tvar, okolo bradaviek

mamamima
3. jún 2013

mam ten isty problem, tiez stitnu-nefunkcnu, no podchytenu, v poriadku hladina hormonov, tiez mi to velmi vadi, hlavne, ked zasvieti slnko na tvar :(

janka300
autor
3. jún 2013

ja mám sledovanu štítku zlazu, lieky neuzívam nic..ja neviem pozorujem to posledného pol roka...a som zúfala...môže to súvisieť aj s nadváhou, alebo to je hlupost?

veronicka1901
3. jún 2013

@janka300 s nadvahou nie, ale s hormonmi. Mam ten isty problem a veru to nie je nic prijemne, lenze ja mam tiez problemy so stitnou zlazou.

janka300
autor
3. jún 2013

@veronicka1901 lenze ja so štítnou zlazou vlastne nič nemám...a nic nepomáha? ako to riešiť, co dalej?

veronicka1901
3. jún 2013

@janka300 za ženskou doktorkou, možno ti nesadla tá antikoncepcia, ak má príliš veľa mužského hormónu, to tiež sposobuje nadmerné ochlpenie.

le4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
le4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka300
autor
4. jún 2013

@le4 antikoncepciu uzívam kvôli tomu, ze ju mam nasadenu ako liečbu..takze ju uzívat musim...zial...

evulka2203
4. jún 2013

@le4 mne je to uz v podstate jedno, ale boli casy, trebars na zakladnej, ze mi to jedno nebolo, blbe poznamky a tak....a aj teraz sa najde clovek, ktory dost necitlivo reaguje, ze mam chlpate ruky, chlpaty chrbat, chlpy na tvari....a nepride mi to normalne, moja mama si v zivote nohy neholila, ma na nich dokopy asi 2 chlpy....v mojom pripade to bude asi tymi hormonalnymi problemami...a obcas rozmyslam nad tym, ako budem vyzerat par rokov po prechode....☹(

le4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka300
autor
7. jún 2013

Ahojte, viete mi poradiť aké vyšetrenie podstúpiť???? či je možnosť nejakej liečby...

nickye
28. jún 2013

Baby prosííím pomôžte mi.. mám rovnaký problém za posledné dva týždne mi vyrástli viditeľné biele chĺpky hlavne na brade ale aj na lícach. Mám problém aj s menštruačným cyklom už dlhšie. z čoho to môže byť? za akým lekárom mám ísť? Som zúfalá dosť strašne vyzerám a ešte teraz toto ☹ ☹ ☹ mám len 22 rokov tak sa mi to zdá skoro na také problémy ☹ Budem Vám veľmi vďačná

alexandra1805
1. feb 2017

Evulka2203 viem ze to uz je stary prispevok ale ako ste vyriesila tie chlpky ? Dakujem

tichomiro
11. dec 2023

@nickye dobrý večer. Už je to desaťročie...ako ste to vyriešili???