Ahojte neviete čo to môže byt? Mám to dole na ďasne jak je lice a dole pod zubami nemôžem veľmi otvoriť ústa a boli na cela tá kosť sanka miestami má až picha v uchu z toho .. vyplachujem si to s listerinom .. neviete mi niekto poradiť čo to môže byt a či bx nato pomohlo ? K lekárovi sa dostanem až pondelok 😪 dakujem
Afta
@vanilkovazmrzka a ako sa to dá liečiť ??
@danielkarebjakova umyvaj si poriadne zuby aj medzizubne priestory a vyplachuj tou ustnou vodou. Mozes si v lekarni na to vypytat nieco, niekomu pomaha cajovnikovy olej, niekomu salviovy caj /vyplachovanie/, raz mi na to doktorka poradila gel ktorym sa detom potieraju dasna ked im rastu zuby, take to co ti lokalne znecitlivie oblast kde to nanesies. Vseobecne to treba len pretrpiet a zahoji sa za par dni aj ked s tym nic extra robit nebudes.
To, co ti poradila
@vanilkovazmrzka + vitaminy. Mozes mat trocbu oslabenu imunitu. Po nikom nepi z pohara, ani nikto po tebe. Vydezinfikuj si kefku, alebo si daj novu.
Dakujem vám za rady (zuby si umývam poriadne používam aj medzi zubné kefky) skúsim posilniť aj imunitu a viac dezinfikovať ja si myslím že či to nieje aj od strojčeka nočného lebo som pár dni bola prec a zabudla ho doma .. a či ten nočný strojcek mi k tomu neako nedopomohol.. snáď to čím skôr prejde lebo je to nepríjemne a bolestivé 😪
Afta