Bezpečné odstránenie amalgámových plomb

slnkojezivotabudic
11. mar 2024

ahojte, máte amalgámové plomby? ja ich mám až 11 , bez selénu je fungovať temer nemožné (blokuje ťažké kovy ako je ortuť) a ked nedodržím isté zásady v strave tak sú problémy, proste mám detoxikačnú stravu a cítim sa super,...tie plomby odporúčajú to odstrániť odborne, na slovensku to robia iba s kofrdamom ale to nestačí lebo ortuť aj tak po celej miestnosti sa vyparuje, a mnohí ktorí si to neodborne dali odstrániť , zhoršenie príznakov... v Prahe v klinike Yurmax to robia..áno sú to veľké investície, ale na zdraví sa nešetrí...bola ste tam niektorá a ako ste spokojné? 🙂 čítala som veľa príbehov že po odstránení sa zlepšil zrak, nálada, pamäť .. 🙂 zazdieľajte vaše skúsenosti 🙂

lukbe
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic všetky amalgamove plomby mi odstraňovali normálne, ked bolo treba znovu nieco robit so zubom alebo mi vypadli😄. Žiadny problém. Ani predtým ani potom. Neviem, o čom hovoríš.

lonely66
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic no ja neviem. mne ich normálne zubár povymieňal pred x rokmi. som tu, žijem... veď som ich nezjedla.

lakebabe
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic všetky mi vymenil zubar už dávno a normálne v kresle a žijem a nemám teda pocit ze by sa mi zlepšila pamäť ani zrak ani nálada 🙈😀

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@lukbe @lonely66 @lakebabe a mali ste potom následný detox po odstránení? lebo ortuť z tela neodchádza kým nie je detox... vraj sa drží v tele aj rok po odstránení... že je treba chelátory, ako zeolit, chlorela, medvedí cesnak ,koriander...

lonely66
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic nie. a plomby mi menili pred cca 15-17 rokmi. asi 8-9 možno i viac plomb

lakebabe
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic ja si robím detoxy každú jar automaticky s pestrecom a púpavou chlorelu nesmiem kvôli alergii ale už to mám odstránené davno

lonely66
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic takto ti to napíšem. viac mi ublížil a poškodil na zdraví covid, než výmena týchto plomb

lukbe
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic nie, zase netreba preháňať a všetko možné čítať a všetkému veriť 😉

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@lakebabe pestrec ten som užívala aj ja istého času... mne veľmi pomáha kurkuma...a bylinky samozrejme tiež 🙂

lakebabe
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic ja užívam tinkturu z púpavy koreňa a pestrecovu tinkturu ale zuby mam už dávno odstránené staré blomby nejakú zmenu som nepocítila

luliu
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic neskutočne prehanas

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@lakebabe ťažko povedať ale ja sa pamätám že ako mi nasadili plomby tak problémy začali... niektorí ľudia sú citlivejší na ortuť no ... :D poviem až po odstránení asi..

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

ak chcete, pozrite si video ktore som pridala... 🙂 je to o tych plombach...nikto nech mi nepovie ze prehanam ked je to uz zakazane davat do ust.. ortut je proste jeden z najsilnejsich neurotoxinov...ale keby sa vam rozbije teplomer s ortutou tak by ste utekali a ked je to v ustach je to ok?:D

lukbe
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic určite si nepozriem😎

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@lukbe ak ich nemas tak uz nemusis:D

lonely66
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic ja som mala také od malého decka. a už mám dosť pokročilý vek. a vážne a výrazné zdravotné problémy mi začali po prvom covide.... takže ty si pokojne pozeraj video, koľko len chceš, je to tvoja voľba. no a čo sa týka odstránenia, tak sa rozhodni sama, čo, kde a ako

luxus10
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic tazke kovy dobre z tela odvadza pripravok-aminokyselina GLUTATION- napr. od gymbeam, 1-2 tbl. denne, 1-2 balenia......po nom sa budes citit omnoho lepsie...pozor, vie znizit aj hladinu zeleza, hemoglobinu , hematokritu v krvi...kto ma dlhodobo vysoke, znizi...

a plomby by sa mali odstranovat postupne, max 1 ks za 1 mesiac...

nelca84
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic zbytocna panika. Z jednej konzervy tuniaka prijmes viac ortuti, ako keby si mala amalgam vo vsetkych zuboch 🤦‍♀️ on je nebezpecny pri manipulacii ale nie ked je v zube, unikaju ti suvislosti. Upusta sa od nich najma kvoli environmentalnej zatazi...

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@lonely66zelam vela zdravia, my sme nastastie covid nemali.. ale plomby nam problem robia.. aj priatelovi a mne... on ma 4 a 11 ... niektori ludia su na to citlivy 🙂

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@luxus10 glutation je aj v cesnaku, bez neho tiez neviem fungovat...dakujem za radu... ked si dam vecia davky cesnaku skutocne pomaha ale aj hlava rozboli...

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@nelca84 ryby nejem 🙂 ale ked jem, zuby s otieraju a tym sa odparuje .. tak to je ...🙂

nelca84
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic vidis? Zase ti unika suvislost 🙈

luxus10
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic co je vsak pri amalgamoch problem, ze sa casom rozpinaju...poskodia zub tak ci tak..lepsie je ich postupne povyberat...

nelca84
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic nie, neuvolnuje sa pri otierani, uvolnuje sa, ked sa zahreje na vysoku teplotu a taku v ustach nedosiahnes

slnkojezivotabudic
autor
11. mar 2024

@luxus10 no.. prave mne sa uz odstrbil aj s kuskom zuba...asi pred rokom :D ...su toxicke a este aj zle vyzeraju v ustach...

luxus10
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic no ved to vylomia aj kus zuba...

fido69
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic Ty máš 11 amalgámových plomb v ústach? To ako fakt? Ty musíš by extra silný jedinec. Práve čítam článok, že normálneho človeka by to už dávno zabilo.
Hlavne sa prosím ťa nebozkávaj s frajerom, lebo spolu dosiahnete kritických 15 amalgámových plomb a môže hroziť hromadná otrava! Žiadne fajky a ani lízanie, lebo si ortuť prenesiete na svoje rozmnožovacie orgány... držím palce. Hlavne vydržať! 😉

luxus10
11. mar 2024

@slnkojezivotabudic mozno mas v tele zvysenu toxicku zataz, potom staci malo dalsieho bordelu, a pocitujes to ako zvysenu zataz...

lukbe
11. mar 2024

@fido69 🤣🤣🤣