Bezbolestná menštruácia s hnačkou.

kaja153
5. aug 2019

Ahoj baby.
Docitaka som sa, ze pri silvej menstruacii ktoru sprevadzaju krce moze byt prve dni aj hnacka.
Lenze ja mam hnacku od piatku a menstruacia prisla az v nedelu (meskala 2dni) a mam hnacku aj dnes. lenze menzes mam uplnebez krcov, nebolestivy proste keby nekrvacam ani neviem ze nejaky mam. Takze moze byt aj nebolestiva nerkcovita menstruacia sprevadzana hnackou? Dr.ma dovolenku a dnes ma z prace aj tak nepustia. Preto sa pytam tu ci ste sa s tym niekota nestretla. Najprv som si myslela ze som tehu no potom prisiel menzes. Vdaka za odpovede

martinuska
5. aug 2019

@kaja153 podla mna to nesuvisi a liec hnacku. Dieta, voda, endiex alebo imodium a odpocivat.

ja197
5. aug 2019

@kaja153 ja mávam pravidelne hnačku pri ms každý mesiac, u mňa to je ale spôsobené naozaj bolesťou, ako náhle prídu ms bolesti tak som na wcku...mne sa to ale stáva vždy keď ma niečo bolí, stačí aj keď ma raz za čas bolí hlava a už lietam po záchode...

kaja153
autor
5. aug 2019

@ja197 ja som to mala v puberte ked som bola na strednej ze ako nahle som dostala menzes silny bolestivy a mavala som aj velke krce tak som mala hnackubale iba jeden den teda ten prvy den menzesu. Lenze teraz mam taky ze o nom ani neviem

klaudia_kaja
5. aug 2019

@kaja153 a kolko krát za deň si mala hnačku ? A myslím si, že to spolu nesúvisí, nepočula som, že by riedka stolica bola znakom menštruácie,tvoje telo sa čistí od nejakých bacilov... Skús hylak kvapky, endiex, alebo imodium .. ryžový odvar si sprav a vypi ho a diéta. A samozrejme veľa vody.

kaja153
autor
5. aug 2019

@klaudia_kaja piatok asi iba 3x poobede po praci ale sobota a nedela cely den neviem asi 7x. No a dnes rano 3x. Dala som si endiex a mam nabalene banany uvarenu ryzu, zemiak a ryzove chlebiky. Nikdy som to len tak samo od seba nemala🙈

thoughtfulweirdo
5. aug 2019

@kaja153 Ja mam hnacku kazdy mesiac tak den-dva pred prichodom ms a prvych 5 dni ms a to aj ked nemam silny a bolestivy menzes. Ale pokial je to u teba neobvykle, liec hnacku ako chorobu ;)

kaja153
autor
5. aug 2019

@thoughtfulweirdo presne takto som to mala a teda mam teraz aj ja. Odkedy to takto mavas?
Uz liecim😊

thoughtfulweirdo
5. aug 2019

@kaja153 Od tusim 15tich, ked som zacala mat pravidelny menzes. Dufala som, ze po porode sa to zmeni, ale teda nezmenilo. Je to dost otravne, ale aspon vzdy viem, ze uz menzes ide 🙂

dada_99
5. aug 2019

@kaja153 ja ked som mavala ms, tak som druhy az stvrty den tiez mala no ani nie hnacku ale riedku stolicu z bolesti, neprehanalo ma ale krce z ms ma tak ovladali ze som nevedela ci je to ms alebo hnacka, ale v tomto pripade ries hnacku a nie ms, to neznamena ze to musis mat povinne z ms

kaja153
autor
5. aug 2019

@dada_99 hej toto poznam takto som to mavala aj ja. Lenze teraz vazne ani neviem ze mam menzes.

kaja153
autor
5. aug 2019

Ďakujem Vam za odpovede💙😊

dada_99
5. aug 2019

@kaja153 tak to mozes byt len rada a nehladaj za tym zdravotny problem, ja som mala tiez teraz hnacku, neprehanalo ma ale isla zo mna na zachode len voda, z toho tepla a z tolkej vody co som popila

kaja153
autor
5. aug 2019

@dada_99 dakujem za podporu. Ano ja som teraz len same ovocie jedla atd lenze som nervozna z toho ze je to dnes 3ti den a furt to neprechadza

dada_99
5. aug 2019

@kaja153 ja som to mala tiez tak nejak asi tyzden, skus si dat banany, colu, cucoriedky a horku coko a uvidis, aj tak kym pojdes k lekarke na nejake stery aby vylucili parazity a na krv budes cakat tyzden na vysledky

kaja153
autor
5. aug 2019

@dada_99 idem dnes do obchodu musim si kupit banany ryzove chlebiky a doma navarit ryzu a zemiaky. Dnes mam same mliecne nachystane v robote takze skocim asi do restiky na vyvar a ryzu tym snad nic nepokazim. A endiex som si dala vcera vecer a dnes rano

dada_99
5. aug 2019

@kaja153 skor si daj smectu ako endiex, ja mam pocit, ze ten zabera ovela pomalsie, mliecne rozhodne nejedz :/

hoffmanka
5. aug 2019

@kaja153 dobre si spravila, lebo možno tá hnačka vôbec nesúvisela s menštruáciou ale s nejakou črevnou chrípkou napríklad.