Betón v oku

8. dec 2024

Ahojte, včera som s manzelom betonovala podlahu v dome a pri práci mi nešťastne odskočil riedky beton do oka, v polovici oka som mala beton. Hneď som si to poriadne vyplachla vodou a pokračovali sme ďalej v práci. Dosť ma oko bolelo, ale vraj je to normálne. Večer som si kúpila kvapky ocu flash blue a dávam si ich od večera pravidelne.
Dnes je to už trochu lepšie, ale stále mam pocit pri zatvorení, klipnutí oka, že tam niečo mam, pociťujem tlak v istom mieste oka. Myslíte, že je to normálne a zlepší sa mi to, alebo by bolo lepšie isť za lekárom?
Prípadne viete mi odporučiť ešte nejaké lepšie kvapky, alebo gél, ktorý by mi mohol viac pomôcť. Ďakujem.
Rada od manžela je, že nevšímaj si to 😀

maranco
8. dec 2024

Manžel ti mal na stavbu zabezpečiť pracovné okuliare, prilbu, rukavice.

janinah
8. dec 2024

Na toto name očné pohotovosti,zajtra k ocnemu dr.ako akútny prípad bez objednávania.Nie som laik .

marianarem
8. dec 2024

Chod si to dat radsej pozriet, ale mozes takto pocitovat aj ranu, ktoru beton moze lahko sposobit.

janinah
8. dec 2024

@marianarem a rána sa zapáli a až potom to bude zaujímavé...

marianarem
8. dec 2024

@janinah Vsak ano, hovorim, ze radsej by som si to isla dat pozriet.

autor
8. dec 2024

Zabudla som napísať, že ráno som sa zobudila s hnisom okolo oka. Umyla som si to a dala tie kvapky.

katie253
8. dec 2024

Na pohotovosť alebivrano na očné ako úraz.

kittykat22
8. dec 2024

prepac, za uprimnost - ale si sa zblaznila nie? Pri poskodenej rohovke mozes prist o zrak. Mas pocit, ze oci rastu na strome? Chod na pohotovost hned teraz.

sovica
8. dec 2024

@autorka, predpokladám, že @taktotedanie poradí, ale tiež by som s tým išla k lekárovi. Tvojmu manželovi je prednejší dom, ako Tvoje zdravie? Normálne ma jeho reakcia vytočila😈

mmoonna
8. dec 2024

Užší mala byť dávno na pohotovosti.

januska12323
8. dec 2024

Tvoj manžel nie je normálny, že nevšímaj si to 🙈 bude sa o teba starať keď sa to zhorší?

basulaak
8. dec 2024

Ja som manzelovi vyberala odfrknuty beton asi 3x z oka. Nastastie sa mi to vzdy podarilo mal ho pod vrchnym vieckom schovany. Raz mal vsak tiez hnisavy zapal a to mu pomohli vytiahnut az na ocnej pohotovosti v nemocnici. Dostal aj atb a do par dni (2-3) uz bol ok.

taktotedanie
9. dec 2024

Jednoznacne ocne vysetrenie!
Ja normalne zasnem nad takym pristupom teba aj tvojho manzela!!
Mala som pacienta co po takomto uraze skoncil s transplantovanou rohovkou