Ahojte máte prosím niekto skúsenosti s Betaloc Zok???
Mam vysoký tep a nízky alebo normálny tlak .dakujem
@slaviivals neznižuje veľmi tlak ?
Je dobry na znizenie pulzu. Ak mas pochybnosti s tlakom, staci si ho obcas premerat. Aky mas tlak?
@nazli127 nie
@stanulienkat tlak mám normálny ,alebo nízky
A práve toho sa bojím že by mi mohol dako extra znížiť tlak , vysoký tep mám naposledy 116 predvčerom ,Betaloc predpísali 25mg a mám si dať polku ráno
@nazli127 116 pulz je vela. Ak ti ho naordinovali, tak ho jedz. Je to mini davka, tlak by sa ti nemal velmi znizit. Meraj si obcas tlak a pulz po 5 minutovom sedeni. Stale si nenapisala hodnoty tlaku.
@stanulienkat tlak 119/60 som mala predvčerom
@nazli127 to je dobry tlak. Nie nizky. Ak by sa ti aj znizil na 110-stale je to ok a nie nizky. Uzivaj to.
Veľmi pekne vam ďakujem
Nie ste s toho ospalé?? Ako sa po ňom cítite ?
@nazli127 preco sa ho tak velmi bojis?
@nazli127 nie
Aspon 2-2,5l vody denne by si mala vypit
Popripade kavu ci kolu
Trochu trva niekomu kym si na liek zvykne , kto ako
@slaviivals bojím sa všeobecne , moje telo nie dobre reaguje na lieky , napríklad novalgin nemôžem ,alebo alergia na pnc
A hlavny dôvod je že liek mi bol predpísaný len na základe môjho zdr.zaznamu , pán doktor ma nevidel ani ja jeho .Sestrička len vyšla s tým že recept mám v lekárni .To bolo všetko
@nazli127 ja ho užívam cca pol roka, mala som nepravidelný rytmus, a zatiaľ je to v pohode, beriem aj lieky na tlak, tlak teraz sa mi zastabilizoval je cca 110/75 a tep 58, niekedy aj nižší a dr že je to výborné
@nazli127 znizuje srdcovu frekvenciu, ma predlzeny ucinok, takze ho staci podavat 1x denne, zvycajne rano