Nenašla som diskusiu k tomuto lieku prosím vás beriem tento liek na zrýchlený tep pol tabletky 50mg . Zaujma ma ci môže tento liek nejak ovplyvniť pobyt na slnku mam ho prvý krát a chystáme sa k moru Dr neordinuje a ja sa nemám koho opýtať. Opalovali ste sa alebo nie keď ste brali tento liek vďaka za skúsenosti.
Dobrý deň , nemal by. Tabletu okrem toho beriete pravdepodobne ráno, teda pohyb na slnku okolo obeda a poobede nemá žiadny vplyv na liečbu. Slnko vadí skôr antibiotikám, onkoliekom a protizápalovým. A čo sa týka kardioliekov tak účinná látka amiodaron nieje moc dobrá so slnkom, ale metoprolol určite nie. Takže slnko kľudne.
@martusik2305 berieš celkom nízke dávkovanie, ja mám ráno 100. A večer 50 a v pohode ,aj na Slnku.
@pseudomonas87
@katus2412
@panelacikova
Ďakujem vám krásne pekný víkend
@pseudomonas87 ahoj.
Je to síce staršia téma,zaujíma ma či ešte berieš Betaloc.
@januska20 joj , užívam od 2013 🙂
@pseudomonas87 len som chcela vedieť aký vysoký si mala tlak alebo pulz, ak berieš takúto dávku.
V pondelok mi dal kardiológ tieto lieky na zníženie pulzu ,ale 25mg. No nejak nepociťujem úľavu.
Zavolala som si dnes na pohotovosť, lebo som mala po celý deň pulz cez 100.
Zhodou okolností slúžil môj obvodný lekár a akurát včera som bola na preventívke pri ňom. Čiže aj vedel o čo sa jedná, lebo sme to včera preberali.
Kázal mi nech si dám ešte jednu tabletu. To je dokopy 50mg.
Teraz je mi už lepšie, mám pulz okolo 75-80.
Dcéra (11) ho berie v dávke 2x18mg už takmer 2 roky. Na slnko chodí normálne, nemá žiadne problémy. @martusik2305 v každom prípade odporúčam vám skúsiť si to. vyjdite si zo 2x aj tu na slniečko aspoň na dve hodinky a uvidíte, ale ani v letáku sa tuším nespomína, žeby to nejak malo reagovať so slnkom.