Chcela by som sa spýtať ak tu má niekto epilepsiu či sa stále berú liek aj keď napr nemal záchvat tri roky ďakujem za odpoved 😊
Píšem zo skúsenosti v rodine. Môžeš mať udržiavaciu liečbu. Budeš brať najnižšiu dávku. Pri úplnom vysadení musíš mať EEG úplne čisté párkrat po sebe. Neponáhľaj sa, radšej najnižšia dávka akoby sa to malo vrátiť a budeš znova na začiatku. Všetko dobré prajem 🍀
@6kristina ano beriem🙂
Ja beriem tiež mám remisnu epilepsiu znamena to že dianozu určenu mám epilepsiu ale je bezzáchvatova.3 roky zachvát nemať nieje nič je to krátky čas aby ti vysadili lieky Podľa mňa bolo by to veľke riziko .Ja som nemala 12,5 roka zachvát ani priznaky a neurolog o tom aby som vysadila postupne lieky samozrejme z jeho doporučenim nechce ani len počuť nieto ešte aby to urobil.Lieky žiaľ budem musieť brať celý život.
epi ti moze sposobit zly emocionalny zazitok ci prebdena noc, hormonalne vykyvy, zla strava (napr. alkohol...) ..... a sup mas zachvat takze ano udrziavacia davka sa berie roky ved preto nemas zachvaty lebo beries lieky....
Ďakujem Vám všetkým 😊