Zdravím, ako vyplýva z názvu beriem už tretie antibiotiká a ja som stále chorá. Pred vyše mesiacom som chytila niečo čo mi spôsobilo silnú nádchu, bolesť hrdla, kašeľ. Svojpomocne som to zvládla, ale ostali mi upchaté dutiny že bez spreja do nosa som nemohla vôbec dýchať. Bola som u Dr. predpísala mi antihistaminiká a mometasone do nosa. Nos mi uvoľnilo ale o týždeň som zas mala upchaté dutiny a zápal podkoznej cysty (ktorú mi riešili na chirurgii), takže som dostala ATB augmentin. Toľko čo som dobrala ATB cca týždeň, zas bolesť hrdla, nádcha, teplota, a kusy hnisu z nosohltana... Dala mi zinat . Zobrali mi výter z hrdla (nebola som spokojná s prevedením keďže som tu paličku ledva cítila) výter vyšiel negatívny. Tento týždeň v pondelok som dobrala zinat a mňa už v stredu zas bolelo hrdlo a zas kusy hnisu idú zo mňa. Vo štvrtok som teda volala lekárke, že som tam kde predtým tak, že ona nevie čo so mnou... Že mi dá ešte sumamed na tri dni... Dnes beriem tu tretiu tabletu ale žiadna zmena... Ja som už zúfalá.... Hrdlo má stále bolí beriem aj dorithricin. Nechápem prečo má nechce poslať na ORL. Ako by ste takúto situáciu riešili?
riesim podobne uz mesiac, na endoskopii dutin mi zistila polyp a z toho mam lozisko zapalu, z obycajnej nadchy som dostala zapal dutin, dostala som kortikoidy a ked to nepomoze, tak len operacia dutin, zrejme ti nieco tiez blokuje dychacie cesty
@miimss skus teda homeopatiu - naj na dutiny a odstranenie zapalu je hepar sulfur 30ch nesmies jest ani pit 10 min pred a po tom. Par guliciek pod jazyk kazdu hodinu a do zlepsenia. Je to zazracny prostriedok- min rok som si tym tiez presla a toto mi potom pomohlo. Hadam niekde tozenies je to uz takmer vsade vypredane.
@miimss pýtala by som sa na ORL.