Beriem lieky na tlak a mám z nich veľmi nízky tlak

lucia851
6. aug 2020

Ahoj je normálne ze keď beriem lieky na tlak aby som cez deň z nich mala zas furt moc nízky tlak?

ella_price
6. aug 2020

Poraď sa s lekárom. Ocino mal podobný problém a museli mu zmeniť lieky.

luulinkaa
6. aug 2020

Ako máš vysoký tlak a keď si dáš lieky tak je moc nízky? Potom máš zrejme lieky zbytočne alebo príliš silnú dávku a stačí ti slabšia.

stanulienkat
6. aug 2020

To riesis na MK? Ved treba ist k doktorovi. Nie kazdemu hned na prvy krat sadne davka.
A specifikuj,co je to moc nizky tlak. 90/60?

lucia851
autor
6. aug 2020

@ella_price idem v pondelok internistovi tak sa s ním poradim

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
autor
6. aug 2020

@stvura ja potrebujem liečbu zmeniť, čaje v tomto teple piť nebudem a susenu bázu nemám

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
autor
6. aug 2020

@stvura ja nepotrebujem znížiť tlak, ja mam lieky na tlak vysoký a tie mi moc ten tlak cez deň znižujú

lucia851
autor
6. aug 2020

@stvura u nás je tiež 27 stupňov ale hrozne je dusno a spara

fiafia
6. aug 2020

@lucia851 čo je nízky tlak? Koľko jete lieky? Tlak sa neupravi zo dňa na deň. Mne lekár dva x musel meniť dávkovanie kým to bolo akurát.

lucia851
autor
6. aug 2020

@fiafia 90/60,lieky mam menené už druhý raz behom dvoch mesiacov a tlak mam z nich nízky, potom mam závraty a unavená som

fiafia
6. aug 2020

@lucia851 Prečo lieky, dAvkovanie treba zmeniť, ja som mala 50 R/V, potom 50R a 25vecer, a teraz mám 25R/V a konečne mi to vyhovuje

oli18
6. aug 2020

Ja som brala na noc 1 tabl na vysoký tlak. Pulz som mala tiež dosť vysoký. Po nasadení liekov na pulz sa mi veľmi znížil tlak, tak som liek na tlak brať prestala. Písala som lekárovi mail, keďže sa mi to stalo hneď po jeho návšteve a napísal mi, že ok.

lucia851
autor
7. aug 2020

@fiafia pretože som mávala ráno furt vysoký tlak aj tep