Berie niekto Anopyrin?

11. okt 2024

Zaujima ma ako je to s ostanymi liekmi pri anopyrine. Mate nieco vyslovene zakazane? Napriklad ked ma neskutočne boli hlava tak si dam flector ale pri anopyrine sa bojim dat. A ako je to y alkoholom? Ked budem brať už naveky anopyrin nemozem si dať nikdy alkohol? Na oslave alebo svadbe atd

oli18
11. okt 2024

Preco beries anopyrin?

autor
11. okt 2024

@oli18 syndróm lepivych dosticiek

e1i
11. okt 2024

Ja beriem a alkohol nepijem. Vynimocne aj ten flector si dam

autor
11. okt 2024

@e1i a je to v poriadku? Nehrozí nič?

domka222
11. okt 2024

Tiež beriem a keď potrebujem, tak si dám aj proti bolesti. Na každom príbalovom letáku máš napísané, kedy sa liek nesmie užívať

autor
11. okt 2024

@domka222 aké napr?

domka222
11. okt 2024

Čo aké napríklad? Kľudne si dám aj brufen,keďže to je asi tak 2x za rok. Jediné, čo si nedávam pri chorobe je acylpyrín.

maialeo
11. okt 2024

Ex v pohode s anopyrinom aj vodku, aj ine veci. Plus dalsie chemicke veci na bolest. Skratka sa neboji experimentovat.

katenka2
11. okt 2024

Hmm., moji lekári, či už obvodná, onkologička alebo neurologička anopyrin ani neberú za liek 🤷🏻. Iba pred operáciami ho musim vysadiť pár dní pred a 2 dni po. A veru od bolesti užívam hromadu rôznych liekov, aj na oslavách si pohárik dám. A to ten anopyrin užívam snáď aj 20 rokov. Držím sa tej ošuchanej zásady - všetko s mierou

kikus7
11. okt 2024

Trombofilné mutácie nemám, alkohol som nepila a nepijem, ale ak by Ti to nevadilo, napíš mi súkromnú správu, chcela by som sa len niečo spýtať. Našla som, že v príbalovom letáku je písané o pití alkoholu a užívaní Anopyrinu.

ellca123
11. okt 2024

Anopyrin krv zriedzuje
Pri flectore je hrozba zrazenín....

Aspoň v lekárni,keď už nie u lekára, si zisti či môžeš kombinovat

jajawka
11. okt 2024

Flector, Paralen si davam. Acylpirin a Ibuprofén nie.