Zaujima ma ako je to s ostanymi liekmi pri anopyrine. Mate nieco vyslovene zakazane? Napriklad ked ma neskutočne boli hlava tak si dam flector ale pri anopyrine sa bojim dat. A ako je to y alkoholom? Ked budem brať už naveky anopyrin nemozem si dať nikdy alkohol? Na oslave alebo svadbe atd
@oli18 syndróm lepivych dosticiek
Ja beriem a alkohol nepijem. Vynimocne aj ten flector si dam
@e1i a je to v poriadku? Nehrozí nič?
Tiež beriem a keď potrebujem, tak si dám aj proti bolesti. Na každom príbalovom letáku máš napísané, kedy sa liek nesmie užívať
@domka222 aké napr?
Čo aké napríklad? Kľudne si dám aj brufen,keďže to je asi tak 2x za rok. Jediné, čo si nedávam pri chorobe je acylpyrín.
Ex v pohode s anopyrinom aj vodku, aj ine veci. Plus dalsie chemicke veci na bolest. Skratka sa neboji experimentovat.
Hmm., moji lekári, či už obvodná, onkologička alebo neurologička anopyrin ani neberú za liek 🤷🏻. Iba pred operáciami ho musim vysadiť pár dní pred a 2 dni po. A veru od bolesti užívam hromadu rôznych liekov, aj na oslavách si pohárik dám. A to ten anopyrin užívam snáď aj 20 rokov. Držím sa tej ošuchanej zásady - všetko s mierou
Trombofilné mutácie nemám, alkohol som nepila a nepijem, ale ak by Ti to nevadilo, napíš mi súkromnú správu, chcela by som sa len niečo spýtať. Našla som, že v príbalovom letáku je písané o pití alkoholu a užívaní Anopyrinu.
Anopyrin krv zriedzuje
Pri flectore je hrozba zrazenín....
Aspoň v lekárni,keď už nie u lekára, si zisti či môžeš kombinovat
Flector, Paralen si davam. Acylpirin a Ibuprofén nie.
Preco beries anopyrin?