Dobry den maminky, vedeli by ste sa prosim strucne vyjadrit ako ste spokojne s tymi 2 poistovnami, resp, s cim ste nespokojne, ake su Vase pozitivne skusenosti s vysetrovanim, ci hospitalizovanim, resp. preplacanim liekov? Vdaka vsetci sme zatial v jednej vseobecnej poistovni, no do konca septembra to mam otvorene, ci to nezmenim. Dakujem krasne!
@nabasty1 ja som v Unione uz 8 rokov, vsetci moji lekari s nou zmluvu maju, takze tam zmenu nepozorujem. PZP mam cez nich ako poistenec lacnejsie. Teraz si dam preplatit tych 100€ na zubara, cakaju na podklad od mojho zubara a mali by mi prist na ucet, tak som zvedava. Za mna spokojnost.
27.8.2018 som bola u zubara, zaregistrovala som sa do Union online pobocky, vraj do 15 dni poslu nejaky PIN a stale nic. Volala som tam, tak vraj preto, že to vela ludi vyuziva momentalne, ze sa to posunulo a maju to cas vybavit do 30 dni, no nehovorim o preplateni, len poslani nejakeho PIN kodu, aby ste mohli postupovat dalej a dat si to preplatit. Dnes je 25, som zvedava,ci do 27.9. to konecne najdem v schranke. Sluby hory doly a blud.
Union od jej vzniku, celá rodina.
ja som roky bola vo vseobecke, ziadne vyhody nikdy. teraz sme presli do dovery. Tak uvidime... Union ma vobec nenapadol.. ale vela znamych doveru pochvalovalo , tak som zvedava.
@nabasty1 ahoj som s deťmi v Unione. Pre malého mi preplácajú lieky aj mlieko na predpis. Dcére bez problémov preplatili zubára a keď som ja mala vážny problém a potrebovala som súrne vyšetrenie MR tak ma objednali o dva dni. Vo Všeobecnej by som musela čakať tri mesiace aj napriek tomu, že to vyšetrenie bolo naozaj neodkladné