Bemfola - skúsenosti pri črevných problémoch

30. máj 2022

Ahojte mate skusenosti s bemfolou? Ja stimulujem piaty den a mam neziaduce ucinky crevne problemy.

baruska884
31. máj 2022

Ahoj ja stimulujem teraz tretí deň ale zatiaľ nepociťujem nič veľké. Bolo mi dneska trošku nevoľno v práci myslím že to bolo z toho ale prešlo to rýchlo..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baruska884
1. jún 2022

Od piatka začnem brat cetrotide. Mám krátky protokol

autor
1. jún 2022

@baruska884 ja som uz zacala pichat cetrotide stvrflo mi brucho a bolest po injekcii na mieste scervenanie… do akeho centra chodis ak sa smiem spytat

katka71
14. aug 2022

Ahojte, ako ste prosím dopadli pri stimuláciach. Mám úplne rovnaký protokol. Bemfola a cetrotide. Zatiaľ mám 3. deň bemfolu a dnes mi je nejako blbo. Takže asi to už začína byť sranda. Ako ste prosím dopadli. Podaril sa odber? Ale boli výsledky? Ďakujem 😊

autor
14. aug 2022

@katka71 ahoj odber sa podaril zial bolo len jedno vajko na oplodnenie no zial sa ani to neoplodnilo iank som ich mala 10… ja som robila chybu lebo chladnicka velmi chladi a to ma mat potom izbovu teplotu a ja som davala studene z chladnicky hned a prechladli mi creva

katka71
14. aug 2022

Tak to ma veľmi mrzi. Chystáš sa aj do nejakej ďalšej stimulácie?
Ja vyťahujem z chladničky cca 15minut pred tým ako idem pichat ale po tvojej skúsenosti asi budem ešte skôr. Pre istotu. Ako si zvládla odber? Čo brucho? Mám z toho celkom stres, že ako na Tom budem po odbere, ako to vaječníky zvládnu.

katka71
14. aug 2022

@baruska884 ahoj, iba sa chcem opýtať ako ti dopadla stimulácia. Mám rovnaké lieky ako si užívala ty. Tak ma zaujíma ako to dopadlo v tvojom prípade. Ďakujem za tvoju odpoveď

autor
14. aug 2022

@katka71 chystam sa v septembri… po odbere sa poriadne vyspis ja sommsi tak dobre nepospala dlho 😀 potom fungujes len musis vela vela pit… co sa tyka bolesti zvladnes to prvy den bude taky ze musis na seba davat velky pozor nenamahat sa ani nic trosku to poboli ale budes ok toho sa absolutne bat nemusis 🙂

katka71
14. aug 2022

Ďakujem za tvoju skúsenosť. Mne už teraz počas stimulácie odporúčajú veľa piť cca 2-3 litre. Radšej teda pijem cca 2,5litra vody plus ráno a večer čaj. Ešte mi odporučili zvýšiť príjem bielkovín. Tak sa snažím až to ma nejaký význam celé. Dnes mi bolo prvýkrát blbo a to mám bemfolu vlastne najnižšiu dávku a teda iba 3ti deň. Snáď sa to už nezhorší a na utz to bude vyzerať nádejne 😉💪 budem ti na september držať silno palce 💪🤞

baruska884
15. aug 2022

@katka71 ahoj tak zatiaľ to vypadá na fajn. Som v 12tom týždni 🙂

baruska884
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka71
15. aug 2022

@baruska884 jeeeej gratulujem a verím, že to všetko dobre dopadne ♥️ a ako si zvládla odber oocitov? Robili ti vklad ešte v danom cykle alebo až neskôr KET? Prepáč ak moc vyzvedám ale nemám v okolí nikoho, kto by si niečím podobným prechádzal. Tak ma zaujímajú najmä skúsenosti žien, ktoré si tým prešli. Ďakujem ti

baruska884
15. aug 2022

@katka71 napísala som ti správu.