Belogent mastička na obnovu kože

account43889
14. aug 2024

Zdravím má niekto skúsenosti s belogent krémom? Chcela by som ho použiť na obnovu kože na prstoch.

katik22
14. aug 2024

@account43889 tento krém je kortikoid … na obnovu koze ? Čo znamená obnova koze ??? S kortikoidom by som sa každopádne nezahravala … hovorím z vlastnej skúsenosti ;)

ns994
14. aug 2024

@account43889 mas ekzemy ci ? Je to kortikoidna mast. Mne pomohla na zmiernenie az vymiznutie. Ale ja som male take ekzemy, ze to vyzeralo ako popalenina. Cervena svrbiace, do krvi a obrovske a nic ine mi nepomohlo len toto na tie najhorsie stavy.

account43889
autor
14. aug 2024

@ns994 kožna mi povedala že mám kožnú baktériu Impetigo ale ten krém som chcela dat partnerovi lebo tu baktériu mal najprv on a dostala som to od neho. Strašne si kuse kozu na prstoch a neviem či skrz to to nedostal.a má to dosť škaredé nedá si povedať aby prestal, minule z toho mal afty. Že či má niekto skúsenosť alebo radšej to neaplikovat.

ns994
14. aug 2024

@account43889 a ma to iste ? Lebo som pochopila, ze to dala tebe a lem tak si to dat druhemu,.no neviem. tak ja mam skusenost dobru ale na iny problem. Nie som lekar. Ak ti to dala kozna tak asi ok. Ale partner moze mat nieco ine, ked sama.pises, ze nevie ci to ma z toho. Bolo by fajn keby aj on siel za koznou, hlavne,.ked si to takto predavate. A preliecit sa obaja, aby ste to nemali horsie

account43889
autor
14. aug 2024

@ns994 šli sme spolu má tie iste lieky ako ja a aj rovnakú diagnózu skúsim mu to dat má to pomôcť

anavixy
14. aug 2024

@account43889 no ak si to bude stale hryzt, tak mu nepomoze ziadny krem. Belogent obsahuje atb aj kortikosteroid, takze ochoreniu pomoze, ale nova koza len z neho zazrakom nenarastie.

ns994
14. aug 2024

@account43889 tak ak ma to iste a boli ste u dr. Sak dr vam to nato dala. Len teda dobry postreh od anavixy. Nech si to nekuse. Jedno co si tam natre, ked si to hned zotre/zlize kusanim.