Ahojte mam otazku. Od stredy mam toto prekliate ochorenie. Vo stvrtok som zacala brat prednison, milgama injekcie a zacinam.chodit na rehabky. Myslite ze do nesiaca mi to odide? Nemam az tak vykruteju tvar kym nerozpravam a nezmurkam nic na mne nevidiet. A este otazka - sex a orgazmus. Nezabije to tie poskodene nervy? 😀😀 Alebo im to pomoze? Dakujem velmi pekne za info.
@mon1305 ahoj, môj švagor to mal vlani v jeseni. Z ničoho nič mal obrnu tvárového nervu. Robili mu všelijaké vyšetrenia a nakoniec mu zistili boreliózu. Z krvi mal len hraničné hodnoty, išiel aj na odber likvoru a vtedy mu zistili také zlé výsledky, že sa na neho chodil pozerať primár, že prečo má ochrnutú len polku tváre pri takých výsledkoch. Bral mesiac antibiotiká do žily a už je o.k. Predtým mu lekárka hovorila, že to má asi z prievanu, mesiac ho liečila prednisonom, chodil na rehabilitácie a vôbec mu to nepomáhalo.
Dobrý deň prekonala som parezu tvarové ho nervu a tiež meningitidu a na licnych kostiach mam opuchy a niekedy aj na celej tvári... Neviete mi prosim poradiť čo s tým? Ďakujem
Dobry den prajem mozete mi poradyt mam bellovu ochrnu toto mam us druhy den a periem AJ lieky prosim parade mi co Je nato dobre Dakujem❤
este ti odporucam vela, vela, omega3mastnych kyselin.....vies aj pricinu?