Ahojte, nepouzivate niektora bb cream (neviem ci to dobre pisem) z lidla? ste spokojne? ja pouzivam teraz prirodnu kozmetiku ale kedze je dost draha, rada by som nieco lacnejsie, a viem ze vela vyrobkov z lidla dopadlo super. dakujem za rady
zalezi na pleti, mne napr vyhovuje viac make up, ako bb, mne sa z bb robia supinky, fleky, nekryje mi a je jedno aka znacka....
@jeennyv len BB neni na zakrytie, ale na tonovanie. ked potrebujem, tiez si dam make up, ale v bezne dni, ked nepotrebujem byt extra upravena, tak to staci. ja ho zvyknem aj zafixovat mineralnym pudrom. a staci ho malo, baby maju tendencie si BB na seba davat vela, zbytocne. on tonuje, jeho ulohou neni zakryvat.
@jeennyv to je pravda. tie su nasvietene a brane z nejakych uhlov a este upravene a hlavne kilo make upu profi.. raz som bola v telke v jednej relacii a predtym ma ved upravili, kks parada, plet ako babika. bolo to ako kremovy make up s pudrom, aj avon taky ma, ale toto bolo perfektne. sice som mala pocit, ze mam masku na tvari, ale krytie eno nuno 😀 potom sa cudujeme, ake pekne tvare maju moderatorky 😀
Mala som ho, je skvelý a to mám citlivú pleť, akurát že ho neviem zohnať v dvoch Lidloch u nás je vypredaný a ja som z toho nešťastná, lebo som chcela pridať o tom skúsenosť aj na blog a proste ho nemááám :D
Mně se hrozně líbil, i konzistencí, ale mám problém s jeho nanášením 😀 Asi dělám někde chybu, protože se mi často dělají hrudky při nanášení a pak to samozřejmě nemám rovnoměrně a vypadá to šíleně. Jinak vůně se super a celkem i hezky hydratuje. A oceňuju teď v létě i SPF 🙂
ja si neviem vynachvalit. som kupila tiez na vazkach, skusila a velmi som spokojna. aj s konzistenciou aj s tonovanim. v podstate z lidlu mi zatial sedela kazda kozmetika, nerobi mi alergiu, to je co povedat a hlavne ma aj dobre hodnotenia 🙂