Dobrý deň prosím vás chcela by som sa opýtať či bol niekto v kúpeľoch Valentína v Bardejove .
Hlavne by ma zaujímalo ako to je tam s vybavením čo sa týka niejaky obchod s potravinami alebo niejaka reštaurácia poblizku . Idem tam s dcérkou 3 rocnou a zaujímalo by ma či niekto tam bol aj ako to tam funguje celkovo tie procedúry . Ďakujem veľmi pekne za informácie .
@jaskolka ďakujem vám veľmi pekne že ste mi poskytla informácie 🙂
@kristina2199 este doplnim ze tam je novinovy stanok (maju sladkoati) a kolonada je otvorena v urcitych casoch. Lekari velmi radi predpisuju pitnu kuru lebo je najlacnejsia, ak tak si pytajte jednu nech viete aky pramen je pre Vas vhodny a mozete tam chodit 3 x denne. A tiez je tam v lete otvorene kupalisko. Mesto je asi 5 km, ale autobusy chodia casto , listok sme si kupovali u vodica (minuly rok). Kino otvoria ak sa nazbiera aspon 5 ludi. A je tam pizzeria, kaviarne a cukrarne. Prostredie pekne,
@kristina2199 mne sa tie kúpele vždy páčili aj páčia.Je tam vlastne všetko, Akurát v Bardejovskych kúpeľoch nemáš nijaké potraviny, bol tam obchod, uz je dávno zrušený. Je tam len taky malý drevený obchodík, kde máš pár vecí, syry, pečivo a podobne. Reštaurácii je tam viac, to áno, plus cukrárne, kino, kaviareň, drogériu, postu, predajne odevov, trdelnikov, je tam aj bankomat SLSP.
Inak je tam prostredie pekné, skanzen, dá sa prechádzať po rôznych cestičkách, aj s kočíkom sa tam dostaneš. Majú aj veľké detské ihrisko uprostred areálu.
Procedúry prebiehajú v Kúpeľnom dome, klasické vodoliečba, elektroliečba, bazén, plávanie, solna jaskyňa, inhalácie, záleží od konkrétnej diagnózy. Videla som tam veľa detičiek, aj s rodičmi, aj väčšie, ktoré už tam boli samy, teda s ošetrujúcim personálom samozrejme. 😊
Akurát Valentína je trochu ďalej od Kupelneho domu, ale zase nie je to nič hrozné.