Ahojte chcela by som sa opýtať kto má skúsenosti z bankovanim som už 3 deň po a neurobilo mi to vôbec dobre ani zlepšenie žiadne boli ma chrbát veľmi aj pri pohybe a také trhanie mám ☹️čítala som na jeden stránke že to niekomu veľmi pomohlo a zlepšilo zdravotný stav no ale mne nie kto má skúsenosti po bankovani bolesty kedy zmiznú neviete vám ako bolo ?niekto podobný stav?
Robili ti klasicke bankovanie ? Alebo krvave bankovanie ? Mne je napriklad po bankovani zle - točenie hlavy a tak. Pocas bankovania ako mam priložené ma to miesto akoby svrbelo ale to preto ze koza a cievy pracuju. Po bankovaní byva niekedy bolest alebo taky iny pocit - kedže sa to svalstvo uvolňuje
@emka7788 Šla som preto, lebo sme svokre kúpili
poukážky a nechcela tam chodiť, tak, nech neprepadnú. Masérka ma nabankovala, ešte dodala, no riadne vám to povyťahovalo... (mala som veľké modriny a podliatiny= viem, že je to normálny jav pri bankovaní) V noci som normálne spala, ale ráno. Ledva som sa postavila z postele, najskôr nohy, od pása hore som si musela pomôcť, pri dvíhaní hlavy som si hlavu držala. Problém od krčnej chrbtice, seknutie... Volala som masérke a ona :Jéj asi som vám dala veľa a silno, asi som vás veľmi povolila... No tak díky, smer neurológ, obstrek, infúzie 🙄 Predtým som nikdy nemala tento problém... A celkovo, za mňa dnes (už pri problémoch s platničkami) nech sa ma nikto nechytá, jedine dobrý neurológ, fyzioterapeut a podológ. Keď vidím v diskusiách, že pri problémoch s chrbticou niekto odporúča masáž, tak dvíham obočie.
@emka7788 už keď sa zle dychalo trebalo to stopnuť plus keď videla ze je to velmi zle ist mierne a slabšie na to. :( mrzi ma tvoja skusenost. Ja robim bankovanie no stale komunikujem neni zle, necitite silno? Toto už dam dole je to riadne na tom mieste stuhnute a radšej rozmasirujem
kontaktuj cloveka co ti to robil