Bandáž žalúdka

5. nov 2023

Máte niekto bandáž žalúdka? Aké množstvá jedla môžete zjesť? Pociťujete menší hlad?

simik22
5. nov 2023

Môj známy má... Schudol cca 50 kg. Áno , pociťoval menší hlad, však o Tom to je

michaela329
5. nov 2023

Manželov kolega ma, robili mu to v Nemecku. Hlad však pociťoval stále - ale už nemohol toľko zjesť, takze odvykol od veľkých porcií. U neho bol však problém v emocionalnom prejedani sa.

autor
5. nov 2023

@michaela329 mám problém so zachvatovitým prejedaním. Čiže hlad cíti stále a najesť sa môže len trošku (do veľkosti žalúdka)? Predstavovala som si, že bude cítiť pocit sýtosti aj z malého množstva jedla.

isis234
5. nov 2023

jesť menšie porcie viac krát za 8 hodín. potom len vodu, čaj, nesladené nápoje

luteam
5. nov 2023

Kukni na youtube nikol kastylova ona ma o tom videa ako absolvovala operaciu ake vysetrenia k tomu treba kolko moze zjest atd vsetko o tom. Je to ceska

diaalex
5. nov 2023

nasi 2 rodinny kamaráti to majú. Obaja po 7r pribrali na pôvodnú váhu (ak nie viac). Jeden jedel riadne (povedal že stačí sa pohrať s jedlom v ústach a všetko zíde, dokonca aj alkohol tak pil) a druhý pociťoval hlad tak sa vždy kúsok najedol až kým neskončil na pôvodnej váhe

michaela329
5. nov 2023

Tomu kolegovi to zachránilo vlastne život - on sam tvrdí, ze by sa prezral k smrti. No po operácii išiel aj k psychológovi a musel riešiť tu citovú závislosť, bez toho by to vraj u neho neslo.

hortenziaj
5. nov 2023

No ono môžeš to okaslat a prd schudnúť keď budeš jesť vysokokaloricke veci. Taky balík chipsov objemovo nič moc ale kaloricky veľa. Skôr by som riešila svoje jedenie so psychológom a prečítala si veselého, skvelé tipy na chudnutie. Pred každým jedlom zješ 300g zeleniny, to ti tak za práce žalúdok, že normálneho jedla zješ malo.

autor
5. nov 2023

@hortenziaj s Veselým sa poznám osobne a články som písala aj s ním 🙂 Tému chudnutia mám zvládnutú. Len poslednú dobu som sa opustila. No vidím, že by bandáž žalúdka nič neriešila. Musím poriešiť psychológiu. Dnes sa mi inak podarilo stravu dodržať a necítila som ani hlad, takže v žalúdku problém nebude.

hortenziaj
5. nov 2023

Emócie, zachvatove jedenie tam mam problém aj ja