Dobrý deň, zistili mi baktéria enterococus fecalis. Boki ma v podbrušku, aj hnačku a mám strach čo bude ďalej. Užívam atb ale mám dojem ze sa to nezlepsuje. A ešte mi zo sterov na hpv zistili zle vysledky doktorka mi povedala ze jednotka to nie je, že je to hraničné a dala čipky a za 4 mesiace na kontrolu. Ako ste sa zbavili tejto pliagy? Keď googlim tak mám normalne strach.
@simonabela ano, hpv sa da zvratit posilnenim imunity napriklad
Odporucam necitat ziadne veci na internete...nikdy, hlavne co sa zdravia tyka, obcas je aj lepsie, ked clovek nevie
A môže ma bolieť aj chrbat akoby obličky a ide mi to do praveho boku z tej baktérie. To je hrozné.
@simonabela skôr nie... Problém býva vtedy keď sa dostane vyššie, do maternice a vajíčkovodov, ale tam už potom býva aj zvýšená teplota, krvácanie, atď.
@simonabela hnačka môže byť z atb... určite to nesúvisí s gynekologickým nálezom...treba si dávať aj probiotiká s 2-3 hodinovým odstupom. Nález z cytológie sa kludne môže upraviť. Alebo môžete vyskúšať voľno predajné produkty ako napr. Defla gyn, papilocare, regresil...