Bahno na bolesti chrbtice

tominka11
26. feb 2016
Používateľ tominka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tominka11.

Ahojte, chcela by som sa opytat ci nemate nahodou niekto skusenosti s bahnom/ bahennym kupelom - poradili mi to na bolesti chrbtice.

culia1
26. feb 2016

Neviem co konretne mas s chrbticou, pidla mna od toho vela zalezi, ale mne na chrbticu nepomohli ani bahna, ani masaze ale cvicenie, a to veru kazdy den. Najlepsi liek.

tominka11
autor
26. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tominka11.

Ja sedim vela za stolom, kedze sedim pri pocitaci a je to moja praca a z toho ma boli chrbtica. Tak by som potrebovala nieco take na uvolnenie a zmiernenie bolesti. A chcem ist skor takou prirodnou cestou.

culia1
26. feb 2016

Tak ja detto -pc+ stale zhrbena, ale vsak poskusaj, mozno budes mat dobru skusenost

briketa
26. feb 2016

@culia1 plavanie !! trpim na chrbticu od narodenia. plavanie a potom strecing. bahno uvolni, ale bolest znamena slabe svalstvo. s vekom to len bude horsie. treba cvicit

fixa_nova
27. feb 2016
Používateľ fixa_nova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fixa_nova.

Ahojte, tak ja sa pridám, mala som možnosť vyskúšať bahno a bahenný kúpeľ... moja mamka totižto miluje takéto veci, mne to pomohlo v "českých lázních" :D a preto som to potom vyhľadávala... mamka ma doma bahno od pevonie (pevonia botanica) nájdeš ich normálen aj na nete... a na uvoľnenie a proti bolesti takýto kúpeľ božský

briketa
28. feb 2016

@tominka11 vies co ti este moze pomoct? Raz do mesiaca masaz. Ale nielen take hladkacky, hlbkova sportova masaz , co ti rozoberie vsetky tie stuhnute spazmy. A ako tam budes chodit pravidelne , oni Ta budu udrziavat pruznu

tominka11
autor
28. feb 2016

Dakujem Vam, asi to budem musit nejako poskusat a postriedat a uvidim co nakoniec pomoze, ale to bahno asi skusim tak ci tak