Bactoral probiotikum

24. jún 2023

Zdravím máte skúsenosti s týmto ústnym probiotikom? Nikde som nenašiel na to recenzie. Dakujem.

kika831
24. jún 2023

Ja uzivam obcas.

autor
24. jún 2023

@kika831 a spokojná si pomohol ti v niečom?

kika831
24. jún 2023

Nezaznamenala som ziadnu zmenu ( v nicom)

nevestickka
24. jún 2023

ja som davala detom 2 kury pocas chripkovej sezony a v kombinacii s kvalitnym kolostrom vydrzal maly takmer 3 mesiace bez choroby, co bol velky uspech. Potom vsak starsi doniesol domov nejaky hnusny virus a postupne sme lahli doma vsetci ... bolo to nieco velmi rezistentne, lebo mladsiemu nepomohla ani Unifloxova kura a skoncil na ATB 😕 Za mna to zmysel dava, ja som bola vdacna, ze nevymeskaval zo skoly.

autor
24. jún 2023

@nevestickka Dakujem ti vieš ja teraz riešim to, že jazyk mám ako drátenku. Mám tam taký povlak a hrčky. Užíval som počas choroby ATB. Tak neviem či mi to nenarušilo v ústach tú bakteriálnu rovnováhu. Kúpil som si to a plánujem vyskúšať. Vraj sa má po liečbe ATB toto doplniť. A možno to aj ochráni pred chorobami. Dakujem za tvoju reakciu. A prajem tebe a celej rodine pevné zdravie.

petronelys
31. okt 2023

@nevestickka dobrý deň ako sa dávajú kury ? Maly už vybral celé balenie, treba dať nejakú pauzu ? Alebo môžem pokračovať aj celu zimu ?

nevestickka
31. okt 2023

@petronelys na obale je napisane, ze odporucaju pauzu cca mesiac, ale v pripade potreby je mozne uzivat aj dlhodobo.

Dávkovanie:
1 tableta denne, nechať voľne pomaly rozpustiť v ústach. Ideálne je použitie preparátu tesne pred spaním. Po užití tablety nejesť a nepiť.
Pre rýchlejší nástup účinku je možné užívať 2 tablety denne (1 ráno, 1 večer, vždy po jedle). Vždy odporúčame využívať celé balenie.
Potom je možné užívanie prerušiť na cca mesiac a opäť kúru opakovať. Pred začiatkom zimnej sezóny av priebehu zimy (október-marec), je možné Bactoral užívať dlhodobo 1 tbl. denne bez prerušenia.

luciapav
4. júl 2024

@nevestickka ake kolostrum by ste prosím poradili? Kvalitné

nevestickka
4. júl 2024

@luciapav ja uz posledne 2 roky kupujem len Colostrum Akut, toto: https://deltamedical.sk/delta-colostrum-akut-na.... Lepsie som zatial nenasla. Davam 1 lyzicu rano nalacno pocas skolskeho roka. Ked vidim, ze deti uz obchadza nejaky bacil, tak zvysujem davku na 2-3x denne. Tento skolsky rok mal najmladsi syn uz len minimum vymeskanych hodin, posledne 4 mesiace skoly nemarodoval ani raz. Pre mna zazrak 😲
Najlepsia cena na neho je inak na Liekobox.sk, lacnejsie som nenasla.