Zdravím, máte skusenosti s bachovými kvapkami?
@lienka9 veď práve premýšľam či to pomôže, keďže ak by my namiešali kvapky vychádza to nemalé peniaze, ale od zopár ľudí som počula len dobré skúsenosti, tak stále váham
@monika185243 ahoj aj ja som ich skúsila tri x a nič.... Alebo takto opravím sa - prvý krát na jeden problém zabrali, ale vrátilo sa mi to po čase a na to hlavné čo som chcela a to je psychika, tak nie... Veľmi som dúfala, skúšala opakovane ale asi robím aj ja chybu v tom myslení..Aj napriek tomu by som ešte raz skúsila ale možno u niekoho iného. Máš nejaký kontakt na niekoho?
@lia1988 Ahoj a dávala si si namiešať na tvoje konkrétne problémy? U mňa je to tiež hlavne psychika, ja si robím srandu že keby sa tak dalo vymeniť myslenie. Našla som na internete nejakú stránku bachove kvapky, tak premýšľam že tam objednám
@monika185243 ahojky,, áno každý krát som mala na konkrétny problém, ale vždy som napríklad spomenula že chcem "odstránit" strach, paniku atď atď...Možno som oslovila nesprávneho človeka na to... Jooooj to myslenie noo... Keby to ide tak stojím prvá v rade.
@monika185243 ja som uzivala pred par rokmi.neviem ci to bolo ako placebo,alebo som si zvykla na situaciu,ale mala som pocit ze pomohli.mala som uzkosti a strach o najblizsich,stale zle myslienky,ked bol niekto z rodiny na cestach,v aute atd.zlepsilo sa to nastastie.