Ahojte. Je tu niekto kto sa lieci alebo liecil na koronu a lekarka mu predpisala azitromycin? Ja som chora druhy den a stav sa zhoršuje. V pribalovom letaku som sa docitala o nieziaducich ucinkoch, ktore mozu u niektorych ludi nastať a dost ma vylakali. Ako napr krvacanie oci, zvýšení tep (mavam paniku ked sa mi rozbusi srdce, to je na dlho) ...mali ste taketo neziaduce ucinky ? Viem, ze je to individualne, ale predsa. A pomohol vám tento liek ? Vopred dakujem za vase odpovede..
Otcovi hneď predpísala dr....každý liek má nežiaduce účinky...v porovnaní s tým akú paseku vie narobiť covid by som neriešila dáky zvýšený pulz...a nie.nepomohol.ale tam boli iné vážne dg.
Mamka mala pri korone azitromycin...a ja som ho brala pred rokom, ale nie na koronu 3balenia po sebe a nič mi z nich nebolo
uzivala som ale nie na koronu a v pohode, ziadne vedlajsie ucinky
@tequelinka ešteže máš vyštudovanú medicínu....ale nebudem vysvetlovať prečo atb,samozrejme,že to má význam
@tequelinka velka pravda,azitrox vobec nepomaha,to ako keby chceli nas likvidovat
Ja som užívala azitrox a nic mi nebolo....a to mi najprv dali zinnat a myslela.som.ze si sanitku budem volať, z tých mi bolo riadne zle...