Ahojte, niekto skusenost s touto klinikou, pripadne s Mudr.Marekom Šipkom? Dakujem
@bobekova4 a Dr. Šipka robil nejaký zákrok? Ak áno, aký? a boli ste nespokojná?
ano a dopadol zle,,,a žiadna náprava
@bobekova4 aha tak to je mi ľúto, ja som veľmi spokojná.
Ja som veľmi spokojná aj s klinikou aj s dr.Šipkom.odporucam.hned ako som natrafila na túto kliniku ,tak som inú už ani nehľadala.nelutujem....a patrí mu veľké ďakujem za moje krásne prsia.
@meme toto je krasna premena môžem sa spýtať na tvoju výšku váhu prsia sú uzastne fakt klobúk dole koľko ta vyšli prsíčka?
Však to,že stihla niesom.vyska176 a váha 76.cena aj s mastopexiou 2950eur.ale bojím sa,že keď schudnem tak pôjdu dole😑
To vážne máš 76kg nevyzerá sú krasne naozaj klobúk dole
Ešte sa môžem spýtať to sú gule???
@amstaff82103 áno okrúhle.
Ak môžem tak stou foto pojdem za ním po lete dovtedy musím schudnúť aspoň 10kg
Koľko máš ml???vacsie si nechcela???spokojna si s veľkosťou??
450ml.vacsie mi nedovolil.ze by to bolo vulgárne.ale ja som chcela väčšie ale nechala som si poradiť.svoje som mala C košík a teraz je to D kosik
Vies čo ja s nich normálne nechápem uplna pecka nádherne toto chcem krasne sú,prepac ale normálne mi nejde k tebe ta váha ty máš 75kg niesi náhodou vysoká lebo fakt vyzeráš byt chuducka🙂🙂🙂
@meme na tejto foto sú úplne supove take ich máš teraz???
Ako sa zmenila klinika Ave po rokoch? Bol tam niekto z BA poslednu dobu? Aky maju cennik, a kvalitu?
@frantiseklotrinsky ja som tam bola..a veru velmi zle. Preplastikova pipenky na recepcii coani nevedia co maju v ceniku. Bola som na botoxe a kys.hayluronke a teda mam tvar samu gulicku a hrcku..ceny maju ako vidis nizke..asi preto..bola som i palovej a neporovnatelne lepsie aspon ma dala do normalu..
Ano!! nikomu nedoporučujem túto kliniku navštíviť nie nadarmo zmenila meno,ak niekomu záleži na kvalite tak určite nie sem!!Arogantna managerka a pan Šipka je bojazlivý zajko.Vôbec nevedia čo je to diskretnosť na recepcii kde koho ohovaraju a najviac tá čo by im mala isť príkladom len ,ona je priateľka majiteľa tak ona vlastne môže.Lepšie služby vám ponúknu v Mc Donald.