Autovakcína proti kvasinkám

petrisorkaa
18. jún 2014

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s autovakcínou pri opakovaných gynekologických kvasinkových infekciách? Gynekologička na mne už vyskúšala všetko možné (možno aj v tom je problém), absolvovala som aj vyšetrenie u kožnej, na imunológii som vybrala Imunor a injekcie Polyoxidonium, ale nejako to nepomohlo a imunologička sa zmienila ešte o tomto ako o možnosti. Absolvovala to niektorá z Vás? Malo to efekt?
Ešte by som sa chcela spýtať, ako to je s partnermi, boli vaši partneri na urologickom vyšetrení? Je mi jasné, že by mal byť vyšetrený aj partner, ale či aj reálne niektorý z Vašich partnerov aj bol... Alebo nemáme ísť obidvaja, nech nám urológ urobí vyšetrenia obidvom naraz? Ďakujem

petrisorkaa
autor
18. jún 2014

Ešte ma napadlo, ak obidvaja, tak na urológiu, alebo na kožné? Ďakujem

niki101988
18. jún 2014

@petrisorkaa Jednoznačne obaja ak má on niečo Ty sa možeš liečiť roky pokiaľ je on stále zdroj infekcie. Ty na gynekológiu a urológiu, on urológia a poriadne stery, výtery a pod. Moja kamoška takprišla na to, že manžel čosi doniesol

latvia
19. jún 2014

@petrisorkaa kvasiniek sa nezbavis liekmi, ak nezmenis zivotny styl. musis vylucit vsetko sladke, bielu muku a doporucujem aj mliecne vyrobky, kvasene probioticke mozu ostat.musis prejst hlavne na zeleninu a zdravsiu stravu, potom kvasinkz nemaju sancu

petrisorkaa
autor
19. jún 2014

@latvia Ďakujem za reakciu. Keď sa to tak vezme, v poslednej dobe jem len grahamové alebo špaldové pečivo, mlieko vôbec a každý deň mám jogurt alebo kefír. To sladké sa snažím čo najviac obmedzovať, tak každý druhý deň, ale úplne bez sladkého neprežijem:-/ Brala som probiotiká, skúšam aj probiotiká vaginálne, aj prebiotiká, aj kadejaké prípravky s tea tree, aloe a neviem čím všetkým. Tekutín pijem dosť - čistú vodu alebo nanajvýš len s citrónom. Viem, že to sladké je najväčší problém, ale fakt sa snažím jesť ho čo najmenej... Čo som si tak všimla tu vo fóre, tak ty si lekárka, tak ak sa smiem spýtať, čo na tú autovakcínu hovoria lekári? Fakt ani trochu nepomôže? Alebo nemôže ešte viac uškodiť? Nemá nejaké riziká? Predsa ten výraz vakcína trochu straší... 😉

tajka1986
19. jún 2014

@petrisorkaa skusala si Candivac? Mne pomohol, vybrala som dve krabicky. A tiez vysadenie HAK, tieto problemy som mala straasne dlho, stale dokola. 😠

miriama11
19. jún 2014

Ahoj ano moj muz bol na urologii.nerobil mu ster a rovno mu dal lieky a zr ked nezabere ze ma prist zas a uz mu urobi aj ster.tak pol roka bol pokoj teraz sa to vratilo ale urcite ked to ma jeden ma to aj druhy.taze asi pojde zas a ja tiez .a bola som aj na imunologii tiez mi chcela dat vakcinu ale odmietla som

petrisorkaa
autor
19. jún 2014

@tajka1986 Skúšala 2x, ale že ešte mám vyskúšať brať 1 balenie 30 dní vkuse a druhé balenie tak klasicky 10 dní, 20 dní pauza atď. Že skúsiť, že takto možno zaberie. Lenže takto skúšam zaradom všetko možné, čo mi odporučia a iba čo to žerie prachy... HAK som kvôli tomuto vysadila už v septembri 2013, tiež som dúfala, že sa to zlepší... Podľa akej schémy si ty brala ten Candivac? A pomohol tak, že už vôbec nemáš problémy?

25daniela
19. jún 2014

@petrisorkaa akoby som citala o mne spred par rokov... kompletne vsetko mam za sebou takisto, ale koli tehotenstvam som sa k tej vakcinacii nedostala ale vybrala som candivac a asi ten zabral, lebo uz nemam mykozu neustale 😀 😀 😀
A hlavne ked mam, tak ma ohranicene trvanie.
Partner sa ale tiez preliecil, vybral neake antibiotika podla vyteru na koznom, nieco mu nasli, proste jedno s druhym a som fit...
A este okrem inych rezimovych opatreni so sladkym som zacala aj zehlit spodne pradlo, proste sa stale dookola nenakazovat a telo si s tym poradi...
Drzim palce aby to preslo, lebo to bolo dost otravne, kedze aj ja som sa nechcela zmierit s tym stavom, co mi nevyhovoval a bojovala som a kazdy mesiac na gynde pre neake lieky... cakat cele dni na vysetrenie, hruza...

petrisorkaa
autor
19. jún 2014

@miriama11 a aké lieky mu dal? Ako vedel, čo mu nasadiť? Či mu dal nejaké všeobecné antimykotiká a tie mu zabrali? Takže teraz zbehnete obidvaja na urológiu?🙂

petrisorkaa
autor
19. jún 2014

@25daniela Och, to poteší, že neustále 😒 Síce, ja už tiež mám pocit, že ju častejšie mám ako nemám... Hlavne, že ti zabral ten Candivac🙂

tajka1986
19. jún 2014

Klasicky 10 + 20 pauza. Jo a este som si spomenula, takze mozno aj vdak tomu ustupilo-asi 6 mes.za sebou vzdy v prvy den ked som dostala menstruaciu na radu dr.Mycomax tabletu klasicky uzit,zapit. Odvtedy klop klop, nemam problem. Mycomax kupis uz tusim aj bez receptu. Vela stastia prajem

demo
19. jún 2014

@petrisorkaa ten jogurt a kefir by tiež bolo dobre obmedziť. Celkovo mlieko nie je ok. Nasad aj hylak forte k tým probiotikam a psylium plus inulin. Výborná je Triphala - to sú kapsule zn. Organic India. Výborné čistí črevo, je troska laxativna a užíva sa tri kapsule večer pred.spaním zapit vlaznou vodou. Treba to užívať dlhodobo, po 3-4 mesiacoch by sa mal dostaviť výsledok. Ta triphala sa dá kúpiť aj praskova, robia sa 2 krát týždenne vaginalne vyplachy. Ak to budeš.chcieť skúsiť, napíš mi ešte, lebo teraz si nespomeniem na presný návod na tie vyplachy. Autovakcinacia ti nepomôže.

petrisorkaa
autor
19. jún 2014

@demo Máš skúsenosti s tou autovakcínou? Tie veci, ktoré spomínaš, pomrkám na nete, ale psylium nemôžem, paradoxne mám po ňom problém sa vy.... , neviem prečo😀

demo
20. jún 2014

@petrisorkaa lekári toto vôbec nevedia liečiť. Práve naopak, immunor a vselijaké lieky zatažia pečeň, ktorá má takisto súvis s opakujucimi sa mykozami. Pises že občas do vody citrón, v tom sa neobmedzuj, tiež je to prospešné. Výborné je piť čaj s čerstvého zázvoru, denne niekam zakomponuj ceylonsku skoricu, kokosovy olej, klinceky. Psylium zapeka keď sa nepije dostatok vody. Bohužiaľ ta triphala je tiež dosť drahá.

miriama11
20. jún 2014

@petrisorkaa dal mu take iste lieky ako som mala predpisane ja myslim flukonasol.a nie teraz pojde on k urologovi a ja na gindu.ale videla som velky rozdiel ked mal lieky aj on pred tym som mala kazdy mesiac a teraz bol pokoj.

latvia
20. jún 2014

@petrisorkaa osobnu skusenost s autovakcinou nemam, ale mam kamosku, ktora na autovakciny chodila a pomahali jej. neboli to ale proti kandide. ak mas fakt pocit, ze si vsetko skusila a nezabralo, tak to vyskusaj.

it
20. jún 2014

Ja som tu autovakcínu chcela vyskúšať tiež. Ale bohužiaľ alebo asi chvalabohu som sa po prvej dávke vysypala, takže kvôli alergii mi ju nemohli podávať. Nakoniec som študovala kadečo a pomohlo vysadiť cukor čo najviac a brala som oregánový olej a cytosan inovum z energy. Odvtedy som mala mykózu možno raz, dva krát do roka. Teraz keď cítim príznaky tak rýchlo nasadím oregánový olej a väčšinou je do pár dní pokoj.
Už by som sa na autovakcínu nedala nahovoriť a hľadala radšej prírodné zdroje.

petrisorkaa
autor
23. jún 2014

@it tak ten oreganový olej som ešte neskúšala, napíšem si ho na zoznam 🙂 Tak teraz neviem, čo s tou autovakcínou...:-/

kiki68
23. jún 2014

a co tak homeopaticka liecba? autovakcina je tiez sposob,ale neviem,ci Ti poriesi to,co vlastne potrebujes.

ika11123
17. dec 2022

@petrisorkaa dobrý večer zabralo vám niečo?

petrisorkaa
autor
18. dec 2022

@ika11123 Dobry vecer, velmi nie...🙁 Na nejaky cas som mala pokoj po porodoch, neviem preco... Posledny rok som ju ale mala snad rok vkuse, neprehanam. Zmenila som gynekologa a novy mi predpisal pol roka brat 1x tyzdenne Mycomax. Beriem ho zatial 3 mesiace a pocas tohto obdobia mam pokoj. Uvidime po tych 6 mesiacoch🧐

ika11123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ika11123
18. dec 2022

@petrisorkaa no mne tiež bolo povedané že po pôrode sa to môže upraviť ... mňa to trápi skoro 2r všetky odbery kultivácie sú v poriadku len svrbenie mám stále