Ahojte, na niekto toto ochorenie? Aké máte príznaky,ťažkosti? Ďakujem
@gejb no ja som len sledovaná, tie výsledky nám zatiaľ v norme. Suchu kožu mám aj ja, unava, ráno sa v poslednej dobre budím s opuchnutymi očami, len neviem či to nie z toho že zle spím a mám stres v poslednej dobe. A menzes máš ok? Ja mávam strašné filmy a dlhý menzes, až 14 dní. Plus mi vypadávajú vlasy,ale dr povedala že z toho mi vlasy padať nemôžu...
@gejb liečbu to nasadili na základe zlých výsledkov? Keď boli v norme,tak tá tiež sledovali iba? Teda v norme,oni nie sú celkom v norme, ale vraj liečba zatiaľ potrebná nie je.
A ešte som mala malo D a železa,neviem či toa súvis
Liečbu mi nasadili lebo som nemala dobre výsledky, lieky beriem každý deň a už zrejme budem do konca života. Menzes mam krátky,krátke cykly.
Pokiaľ máš výsledky štítnej OK tak tam bude zrejme problém inde.
Železo a Dcko by si mala prijímať zo slnka a stravy. Tak to vieš jednoducho doplniť vitamínmi z lekárne.
@gejb ďakujem
Mne to včera zistila dr. Išla som tam hlavne kvôli silným a častým extrasystolam a búšenie srdca. Povedala mi len toľko, že kým nemám trás rúk a tep vyšší než 130 tak tie príznaky nemôžu byť z toho . Tiež mám dlhú ms tak isto aj 14 dní , tak ja neviem
Ked nebola liecena tak únava, sucha pokožka, horšia pamäť.