Mám 41 rokov a bola mi zistená autoimunitná atrofická gastritída. Okrem toho aj histamin. a laktózová intolerancia. Na gastre mi odporučili užívať probiotiká Biogaia a o polroka prísť znova na gastroskopiu. Má niekto podobnú diagnózu?
Co to je? Ako sa stravujes? Odporucam protizapalove stravovanie, probiotika probiohit, kvercetin, aaimunitu z abczdravia.sk Beriem uz 15mes., priznaky hit ustali😊
@mariynka histamín. intolerancia mi nerobí nejaké problémy,laktozová nafukovanie a pocit plnosti. Ale skôr ma zaujíma či má niekto skúsenosť s atrofickou gastritídou.
@belucina vitamín B 12 injekčne, infuzne železo, strava pestrá a keď mám tazky žalúdok, tak diétna, zistili minto zo zlého krvného obrazu pred 20 rokmi , potvrdené biopsiou
@zuzana76 mne to zistili čisto náhodne na gastroskopii. Lekárka mi povedala,že mám žalúdok ako 70 ročný človek 🤷🏻♀️ 2x denne užívam probiotika Biogaia a po každom jedle pijem niečo kyslé. A o polroka opäť na gastroskopiu 😵💫
Co to je?
Ako sa stravujes?
Odporucam protizapalove stravovanie, probiotika probiohit, kvercetin, aaimunitu z abczdravia.sk
Beriem uz 15mes., priznaky hit ustali😊