Bola som u doktorky a mám angínu. Po začatí užívania sa mi zhoršil stav. Ma s tým niekto taký istý skúsenosť?
Penicilínové ATB mávajú nástup účinku 48 - 72 hodín.
@dzulli1980 štvrtok.ale aby sa to zhoršovalo?
Ja som od pondelka na nich kasel je stále taký istý dokonca az do vracania, povedala že by malo účinkovať po 5 dnoch je mi o nieco lepsie ale niekedy je to fakt hrôza včera mi predpísala ešte ventolin inhalátor, večer som mala takú bolesť v plucach akú som od začiatku choroby nemala. Čakám kedy to prejde lebo má to vôbec nebaví že beriem xy liekov a stále mi je rovnako
Ja som brala augmentin a po 2 dňoch, čo som ich začala brat sa mi okrem kašlu, úplne zapchali dutiny- volala som vtedy lekárke a že mám počkať a fakt kým som to dobrala všetko preslo- pockala by som do pondelka ak by sa to stale nezlepsilo skonzultovala by som s lekárkou.
musíš vydržať, hlavne na 3.-4. deň odumierajú baktérie a vytvárajú množstvá toxínov v tvojom organizme, preto sa môžeš prechodne cítiť ešte horšie. je potrebné piť veľmi veľa tekutín a odpočívať. vydrž do 5.dňa, verím tomu, že sa to potom výrazne zlepší.
iste, musí ísť o bakteriálnu infekciu. pri vírusoch ti môžu ešte viac uškodiť.
A nemas mononukleozu?
Kedy si bola u doktorky? Lebo aj ATB potrebuju nejaký čas aby zabrali