Ahojte baby, aj mamičky 🙂 v lete sa chystám na Augmentáciu, teda zvačšenie prs. Viete mi podľa vlastných skúseností odporučiť nejakú kliniku resp. doktora? Aj niečo bližšie povedať ako to prebieha preddzákrokom a po. Najviac ma zaujíma, ako dlho by som sa liečila PO operácii. Všrtko čo viete, píšte :D Dakujeem 🙂
Osobnu skusenost nemam, ale treba skusit zajst do viacerych klinik. Velmi nepozerat na cenu, ale na material a celkovy dojem. Prejst podmienky, ako zaruka a pripadna reklamacia. Vsak ide aj o zdravie. Neviem doba liecenia zalezi hlavne od teba. Ako vies oddychovat, ako sa hojis. Ale pocula som, ze to teda hovadsky boli. Ale zatial vsetky co ja poznam a tym presli povedali, ze to stoji za to.
Aj ja by som mala záujem o info. Bola si už na opke?
Ja som bola na avelane clinic v Nitre u primára Mládeka. Robila som si predtým prieskum a vybrala som dobre. 🙂 Keď chces, pytaj sa. Pred zakrokom som sa objednala na konzultaciu, mala som predstavu, aby moje prsia vyzerali co najprirodzenejsie a som spokojna. niekolko dni pred zakrokom som bola na predoperacnom, v den zakroku som prisla na kliniku, uz nalacno a po hodine a pol som mala po: ) Nemala som velke bolesti, porod bolel ovela viac a rana sa mi pekne hojila. Trochu bolelo, ked mi na druhy den vyberali tie hadicky, odkial vytekala tekutina, ale potom to bolo ok. tyzdnov som nosila specialnu podprsenku, setrila sa a uz je vsetko ok. Nelutujem, ze som do toho isla. Hlavne teraz, ked je uz leto a ja si prvykrat mozem vychutnavat bikiny🙂
@andrea19771977 ahoj Andrejka. Môžem sa spýtať či si spokojná s prsiami? Chystám sa aj ja mladekovi tak zato sa pýtam 🤗
Chod do sukromnej skupiny, lebo tu sa ti zapoja aj tie, co ta budu odhovarat, alebo sa posmesne vyjadrovat.