Ahojte Dievčatá. Volám sa Michaela a potrebovala by som poradiť od dievčat ktoré už podstúpili zväčšenie poprsia. Zapojila s sa do súťaže a som v top 20 tke a pevne dúfam že to vyhrám, aby som si konečne splnila sen. Chcem vedieť niečo o operácii, ako to prebieha, ako dlho budú pooperačné bolesti a tieto veci. Na internete píše o tom dosť, ale rady od žien ktoré tým naozaj prešli sú na nezaplatenie. Ďakujem vám 🙂
Tak to máš super, že si nespomínas na bolesť, lebo každá žena tu len opisuje ako veľmi to bolí 5 dní po operácii, ako nič nemohli robiť atď. Potrebujem info hlavne preto že mám dve deti , 8 ročného syna a 19 mesačnú dcérku, tak či to zvládnem. Veľmi rada je na rukách, je to taký maznáčik , tak sa dosť bojím, ale neostali mi žiadne prsia len dve ovisnute kozky 😀 tak určite potrebujem nové prsia 😉 vidim že aj ty máš bábo. Bola si operovana pred alebo po pôrode ?
@misicka1989 ja som bola operovana predtým ako som mala deti ale keďže teraz mam už dve tiez tie prsia uz nie sú to co boli😂 takže potrebujú opraviť určite... viem ze nesmies zdvihat nič ťažké takže musíš to nejak vyriešiť aby si nemusela deti pestovať 😔
Pridaj sa do skupiny : https://www.modrykonik.sk/group/2363/detail/ rám sa dozvieš všetko 🙂 Ja som bola na operácii v septembri minulého roku a ľutovala som len jedine, že som nešla skôr 😉. Treba si však vybrať dobrého operatera
@susanm a kde si bola ty na opke ?
@misicka1989 u Švehlíka v Košiciach
Ahoj,ja som bola na augmentacii v Nitre na avelane clinic a tam to bola rychlovka,v utorok som nastúpila a vo štvrtok ma uz aj prepustili domov,nespomínam si vobec na ziadnu bolest len na radost😀 takze nabudúce ja osobne pôjdem znova tam