Augmentácia prsníkov

misicka1989
28. mar 2017

Ahojte Dievčatá. Volám sa Michaela a potrebovala by som poradiť od dievčat ktoré už podstúpili zväčšenie poprsia. Zapojila s sa do súťaže a som v top 20 tke a pevne dúfam že to vyhrám, aby som si konečne splnila sen. Chcem vedieť niečo o operácii, ako to prebieha, ako dlho budú pooperačné bolesti a tieto veci. Na internete píše o tom dosť, ale rady od žien ktoré tým naozaj prešli sú na nezaplatenie. Ďakujem vám 🙂

luciahaluskova
28. mar 2017

Ahoj,ja som bola na augmentacii v Nitre na avelane clinic a tam to bola rychlovka,v utorok som nastúpila a vo štvrtok ma uz aj prepustili domov,nespomínam si vobec na ziadnu bolest len na radost😀 takze nabudúce ja osobne pôjdem znova tam

misicka1989
autor
28. mar 2017

Tak to máš super, že si nespomínas na bolesť, lebo každá žena tu len opisuje ako veľmi to bolí 5 dní po operácii, ako nič nemohli robiť atď. Potrebujem info hlavne preto že mám dve deti , 8 ročného syna a 19 mesačnú dcérku, tak či to zvládnem. Veľmi rada je na rukách, je to taký maznáčik , tak sa dosť bojím, ale neostali mi žiadne prsia len dve ovisnute kozky 😀 tak určite potrebujem nové prsia 😉 vidim že aj ty máš bábo. Bola si operovana pred alebo po pôrode ?

luciahaluskova
28. mar 2017

@misicka1989 ja som bola operovana predtým ako som mala deti ale keďže teraz mam už dve tiez tie prsia uz nie sú to co boli😂 takže potrebujú opraviť určite... viem ze nesmies zdvihat nič ťažké takže musíš to nejak vyriešiť aby si nemusela deti pestovať 😔

susanm
28. mar 2017

Pridaj sa do skupiny : https://www.modrykonik.sk/group/2363/detail/ rám sa dozvieš všetko 🙂 Ja som bola na operácii v septembri minulého roku a ľutovala som len jedine, že som nešla skôr 😉. Treba si však vybrať dobrého operatera

misicka1989
autor
28. mar 2017

@susanm a kde si bola ty na opke ?

susanm
28. mar 2017

@misicka1989 u Švehlíka v Košiciach