Dobrý deň viete mi niektoré poradiť s atopicky exzemom co pomahal? Exzem mam v hlave, na ušiach za ušami a na rukách v zahyboch
Kozna mi predpísala kortioidne maste ale tie už nepomáhajú a chcela som skôr niečo nehormonalne máte niekto skúsenosť s nebalenými olejmi, krémi pripadne šampón
Ďakujem ta každú pomoc
@iivanna Ahoj, ako pise aj @marika39 premastovat, premastovat…najlepsie aj 3x denne..ja pouzivam telove mlieko Bioderma intensive baume👍zastavuje svrbenie pokožky a znižuje potrebu škriabania, obsahuje upokojujúce a čistiace zložky, ktoré okamžite upokojujú podráždenie pokožky. Je to vhodne na telo aj tvar. Pouzivam aj sprchovy Bioderma Atoderm Shower Oil. Aj LA ROCHE-POSAY konkretne Lipikar baume je tiez rada na atopicku pokozku.
@iivanna kremíky aby si nemala suchú pokožku. Ale mne veľa pomohla aj Yves Rocher kozmetika sprchový atď a mám organickú rumančekovú vodu.
Ahoj. Mám veľmi dobre skúsenosti tiež s Bioderma atoderm intensive baume produktami, veľmi odporúčam. Skúsila som všetko a jediné, čo zabralo, bol tento telové mlieko. Mne najviac pomáha pravidelné krémovanie. Za štyri dni poctivého krémovania zmizol. Možno každému pomôže niečo iné ale za vyskúšanie sa to oplatí. Držím palce.
@mmbudiakova teraz ho používam vyzerá ze pomáha 🤗ďakujem
Tiež sa prikláňam k tomu, že tento problém treba s najväčšou pravdepodobnosťou riešiť zvnútra. Možno je to premnožená kvasinka a pri nej nie je vôbec vhodné postihnuté miesta natierať, pokým nevyblednú, jedine zinkovou masťou (práškový zinok rozrobený napr. v bambuckom masle), no základ je hlavne upraviť stravu.
nám pomohla iba modrá indulona a premasťovať, tiež na nás dok skúšali kadečo , a každá jedna masť drahšia ako druhá, pripadala som si ako pokusný králik, napokon mi kamoška poradila toto že im jedine pomohlo premasťovanie, vyskúšali sme a odvtedy máme pokoj. Nehovorím že to pomôže každému, nám áno.