ATB Cefalosporiny a slnko

nikita606nns
24. júl 2021

Ahojte užívám cefalosporiny antibiotika 1 xden to su na bakterie v mocovom trakte. Viem ze by som moc nemala ísť na slnko ale som v zahraničí a leto je. potom zas budem mat svoje dni. A v septembri idem pozrieť mojich a už je zima tak sa chcem spýtať na nete som nenašla že na tieto je slnko zle. Najhoršie sú tetracyklimy. Ale predsa nechcem sa opaľovať. Len sa prechádzať po chládku slnku natrem sa faktorom 30. Myslíte že trošku to pomoze? Užívám aj probiotika.

nikita606nns
autor
24. júl 2021

@nikita606nns ja už nemám na to nervy. Pretože každý mesiac mam ATB pre niečo iné ale vždy čo sa týka mechúra a proedusiek. Nemôžem tomu zabrániť stačí ze vyjdem von fúka hneď pľúca priedušky idem sa kúpať do bazéna a hneď infekcie. Bola by som rada za každú radu. Lebo mam len 23 rokov a veľmi ma to obmedzuje.

sunshine_18
24. júl 2021

Ja som natom podobne už 2 roky každý mesiac ATB alebo iné prkotiny na močové cesty a priedušky

nikita606nns
autor
24. júl 2021

@sunshine_18 ale ja neviem niektorý ľudia sú tak zdravý, šťastný môžu robiť hocičo a ja tiež zo všetkého hneď. Asi budeme musiet chodit v ochrannej gule alebo ja neviem tak sa aj kúpať :D práve teraz pozerám na nete tampóny do bazénov ktoré nepripúšťajú vodu že nerobia sa potom infekcie. Skúsim potom to. Ale už fakt nevládzem. Ja milujem leto a vôbec si ho nemôžem užiť proste nič. Ja ako nemám ani citlivú moc kožu vždy stmavnem. Ale je to riziko no. 🙄 Ale nedá sa vydržať celý život byť len doma. Užívaš niečo na imunitu? Ja hej a aj tak mam stále to. Ako na striedacke😭