Ahojte máte skúsenosti s týmto liekom?
Udiali sa mi v živote moc bolestivé veci a musím prežiť fyzicky náročnú nocnu ale nemôže sa mi chcieť spať , ale nechcem mať ani úzkosti .. dali by ste si tabletku v takomto prípade ?
Dala. Atarax je dobrý. Pomôže ti. Len treba správne dávkovanie.
@koniarova atarax zabera neskor ...mne ho dr predpisal 1-0-1 ....a to som nepochopila ci chcel šipkovu ruženku zo mna...ja som si ho davala vecer iba....velmi neskoro zabera ....ak som si dala rano, poobede som si musela ist lahnut...akoby zaberal za 4 hodiny.... Nebol by lepsi lexaurin alebo neurol s nizšim davkovanim? Na kazdeho moze atarax posobit inak, mna ale uspaval. To uz lexaurin bol lepsi....
@aurinia podobne ,ale mne zaberal rychlo..sipkova ruzenka som bola,ale ja som mala k nemu aj ine lieky cely koktail,ale bola som tazkej autohavarii,kde som chcela ozivit mojho snubenca ktoreho mozog bol vedla neho,isli sme na SK vybavit posledne detaily na svadbu,bolo to v nedelu a v piatok sme sa mali brat..ale atarax polka mi zaberal do snad 20 minut,ked som bola pred pojednavanim a vedela som ze tam uvidim toho co to sposobil,a potom som spala
nič iné nemáš? pretože z tohto lieku sa ti bude chcieť spať.
niekedy stačí si dať 1/4 tabl. - uvidíš ako sa ti stav zlepší.