ASLO - vyššie hodnoty

ncsar
26. jún 2022

Dobrý deň, je tu niekto, kto sa dostal z vyssich hodnot Asla? Vie mi niekto poradit prosim a nasmerovat? Ja sa uz dlhsie trapim a mneviem co dalej.. :(
Ďakujem 🙂

klarissa25
26. jún 2022

To je zápal ci ?

sojorez
26. jún 2022

Zistit zdroj zapalu - mrtve zuby, mandle.... Ja som v detstve brala dlhodobo pendepon injekcie / penicilin, ale i tak som stihla prekonat reumaticku horucku.

luliu
26. jún 2022

Trvá to strašné dlho, syn mal vyše 1000. Pol roka bral ATB a hodnota sla dole len veľmi veľmi pomaly, cca 600 mal, čo je tiež vela. Potom som mu ich už nedávala, problémy nemal

ncsar
autor
26. jún 2022

@luliu a vyriesilo sa to ci nie?

luliu
26. jún 2022

@ncsar prestali sme to riešiť, to by musel brat ATB rok, možno dlhšie. Na čo to riešiť ak nemá nijaký problém..... ATB nič nepomohlo, ten pokles bol minimálny vďaka nim

cicuca
26. jún 2022

@ncsar mne kvôli tomu vyberali mandle a vôbec to nepomohlo. Dosť to ľutujem. Skús užívať dlhodobo propolisovu tinktúru a prírodné prostriedky na zvýšenie imunity.

asia83
26. jún 2022

@ncsar Áno. Ja, pred 15 rokmi. Vysoké hodnoty mi znížil výber krčných mandlí.

lillymich
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ncsar
autor
14. júl 2022

@sojorez no chodim stale dokola a nic, mna uz bolia klby aj svaly :( nikto mi nevie pomoct ani poradit

ncsar
autor
19. júl 2022

@cicuca a zabrala propolisova tinktura ?

ajsha123
19. júl 2022

A krčné mandle máš? Nám všetkým pomohlo na zníženie Aslo výber krčnych mandlí. Dcera mala aslo vyše 2000... AsLo je hodnota, ktorá hovorí, že v tele prebieha streptokokova infekcia. Po prekonaní angíny je vždy vyššia. Ale ak je permanentne, tak je v tele ložisko, kde sa držia. Mandle. Zuby.... Treba to skontrolovať. Čo sa týka propolisovej tinktúry, určite nou nič nepokazís.

cicuca
19. júl 2022

@ncsar ahoj, to som nestihla zistiť, lebo vtedy som o tom ešte nevedela. Ale zabrala mi potom na iné zápalové ochorenia. Lebo keď ti raz mandle výberu, už ich naspäť nedostaneš. Mne ich vybrali a aslo mi ostalo nezmenené