Asi mám zápal močových ciest

8. nov 2022

Ahojte, pravdepodobne mám začínajúci zápal močových ciest lebo pociťujem občasné pálenie pri močení. Ide o to že to chcem nejako preliečit ale lieky nechcem pretože kojím. Máte nejaké rady alebo odporúčania? Ďakujem

saxana000
8. nov 2022

Su lieky aj pre kojace mamicky.pri zapale jednoznacne pomozu atb..mozes skusit urologicky caj a brusnice ale zazraky necakaj.chod normalne k lekarovi.

autor
8. nov 2022

@saxana000 môžem kojiť aj keď budem mať antibiotiká?

roja01
8. nov 2022

Jedz susene brusnice a ak by mohli tehotne aj extrakt z kapucinky (neviem), tak aj tu.

saxana000
8. nov 2022

Su antibiotika aj pre kojace zeny s inou ucinnou latkou treba to povedat lekarovi

stanulienkat
8. nov 2022

Ked si to nepreliecis atb, bude sa ti to vracat a moze ti to ist na oblicky. Neries babske recepty a chod k lekarovi.

viestta
8. nov 2022

Takýmito "babskymi" metódami sa do pracuješ akurát k chronickému zápalu. Chod k lekárovi, nasadia ti liečbu s ohľadom na dojcenie

lujziana44
8. nov 2022

Keď som to mala ja, tak mi odporučili aj v lekárni tabletky s obsahom brusníc. Tie sú dobré na takéto problémy.

roja01
8. nov 2022

@viestta ja som nie raz zazila, ze po atb sa zapal moc.mechura stale vracal a az po dlhodobejsom uzivani kapucinky sa stav podstatne zlepsil. Nie na sebe, ale rozpravali to zeny, ktore mali velke problemy a kupovali ju.