Ascorvita max - skúsenosti

fifozbs
19. dec 2023

Zdravím vás... tak sa mi potvrdil dnešným dňom AG test- pozitívny... bolia ma svaly, kĺby...teploty zatiaľ ustúpili... som len taký ako pri chrípke... ale k veci: máte skúsenosti s výživovým doplnkom: Ascorvita max - C, D a Zinok (viď obrázok), môžem ho užívať? Pomohli vám tabletky?
Ďakujem za odpoveď.

majamat
19. dec 2023

preco by si nemohla? ved to su vitaminy. vitaminy ti prospeju obzvlasdt pocas ochorenia.

fifozbs
autor
19. dec 2023

@majamat tak nemám s tým skúsenosti, či by som to mohol ,resp.ako na to ľudia reaguju

majamat
19. dec 2023

@fifozbs vies, aj neviem nad cim sa zamyslas. vitamiy ludia uplne bezne uzivaju, su vplne predajne z toho dovodu,ze neziaducich ucinkov makju urcite menej ako bezne leiky na predpist.

ich ucelom je pomoct, no samozrejme ako pri kazdom lieku, moze pomoct, co ale nie je lahke zhodnotit.
nemusia mat ziadny efekt, resp aj ked pomozu, moze sa to javit ako ze nemaju efekt, lebo sa to jasne zhodnotit neda.
pripadne mozu uskodit - vacsinou koli neziaducim ucinkom, ktorych je ale pri volne predajnych liekoch menej a navyse neziaduce ucinky sa nevyskytuju u kazdeho, ale u nizkeho % ludi, co je ciastocne individualna zalezitost a zavisi od konkretneho organizmu. cize to sa dopredu predpokladat neda. medzi caste neziaduce ucinky patria treaviace problemy - a to ma kazdy jeden leik na trhu, ktory sa uziva cez usta. je to neziaduci ucinok, ktory zvycajne nei ej zavazny a lahko sa odstrani. alergicke rekcie su tiez medzi neziaducimi ucinkami akychkolvek leikov, ale to ti nikto nepovie, ci zareagujes alergicky. ostatne neviem, snad by to malo byt v letaciku.

neviem este ake skusenosti potrebujes, ved s to vitaminy, ludia vitaminy uzivaju. neviem co este o tom povedat?

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
19. dec 2023

tieto vitaminy som teda mala, obycajne vitaminy, ako hociktore ine. a podavali sme ich dochodcom v praci, uzivali ich hdomadne, ako prevenci v zimnom odbobi a teda nic zvlastne o nich povedat neviem, hoci poznam niekolko desiatok ludi, co to uzivali.

je mnoho ludi, co maju vitaminy a aj napriek tomu ochoreju, vitaminy su pre ludsky organizmus pottebne, idealne je ale ked su v rpirodzenejpodobe, co nie ej vzdy jednoduche splnit, no ci neitko ochorie, aleboa ky bude mat priebeh, zavisi teda fakt od konretneho organizmu.

fifozbs
autor
20. dec 2023