Ludia Teraz ma to nakoplo sa spytat .... V tejto chvili ako to píšem som zasa mala podskakovanie srdca asi tak 40 sekund proste uplne nepravidelny tlkot a naval tepla ....
Už 2 krát prešetrená na kardio za posledné dva roky aj Holter Aj ekg čim to je
Mam Sa obávat nemám ? Je To neskutočne neprijemne .....
@bambulienka25 Aj Štitna v poriadku iba s tymi hormonmi je to nanič
@beta4 to sú extrasystoly ,tour nič.Hlavne že ťa videl doktor ,máš echo a holter.Kup si oxymeter na meranie tepu a keď to budeš počúvať ,daj si to a povedz lekárovi,ako sa to hýbalo.Pripadne sa s ním poraď.Holter je aj taký ,že ti pod kožu zavedú snímač a máš to týždeň .Lebo inak je Holter blbost,niekedy to práve v tom čase nie je a človek je ako že zdravý.Moja dcéra je kardiak a Holter mala vždy dobrý ,napriek tomu má operovanu arytmiu.
@beta4 ahoj,tiez to mam cca od 25r.Ak mam stres alebo nieco negativne,vracia sa to a je to velmi nepríjemné.Tiez mam mierny selest.No u nas to vyzera byt dedicne,otec,starsia sestra,ja.Pocas tehotenstiev to bolo asi najhoršie.Lieky mi kardiolog odporucil,ale nikdy som ich nebrala,viem,ze u mna je psychika spustac.Snazim sa vyvarovat situaciam..a ked uz to pride,sadnut,zhlboka dychat,studena voda na tvar,predlaktia,pitny rezim robi vela.Urcite chodis na kontroly tak ak by bola za tym vada srdiecka prisli by na to.Skus aj hormonalny profil u gyn.
@kubkovamama Veru Je
No A ja zas ked mam toto s tym srdcom mi ide psychika dole velmi a hlavne ked to mam vecer ako dneska sa bojim ist spat nadruhy den vycerpana vytrasena hroza myslim len negativne .... lebo ziadny lekar ani teda kardiolog mi to nespomenul ....
Dakujem Ženy
@carmenuska A Dá sa o ten holter pod kožu požiadať alebo oni ho musia dať ?
@beta4 doktor musi zvazit a nema ho kazdy internista ,pripadne kardiolog. Popytaj sa svojho a ziadaj. Povedz , ze ti to nezachytilo,ked si mala klasicky a popis mu tie stavy.
@beta4ahoj ja som to mám podobné, aj sa liečim beriem betaloc. Je to dosť nebezpečné. Pokiaľ si v kľude a máš takéto výkyvy , daj si magnézium. Ja to už mám 5 rokov, mala som aj holter . Treba sledovať tlak, ja niekdy mám pulz 127, viem o čom píšeš, Lebo ja to mám každý deň a nemôžem sa ani poriadne nadýchnuť, takže treba si dávať pozor sledovať tlak a pluz,
@veronikita1997 kolko magnezia beries?
@beta4 ako nic v zlom ale ked mas takto kludne mozes ist do prechodu vacsinou taketo priznaky byvaju pri tomto