prosím je tu niekto s artrózou malých kĺbov na ruke? ešte nemám potvrdenú diagnózu, ale dr. tipuje toto, našla som, že sa to nedá liečiť, čo beriete? ako to aspoň spomaliť?
tiež máš stále bolesti?
Pri chodzi neustale. A to som pred rokmi komplet vymenila topanky. Boli kazdy krok, meni sa len intenzita.
Ahoj ja mám artrozu laktov a prstov oboch rúk a neberiem na to nič iba už keď mám veľké bolesti tak zájdem k môjmu ortopédovi na injekcie . A ano boli to stále prsty mám opuchnuté ale bojujem stále .
Aj jamam artrozu aj na prstoch ruk. Bolia. A chlad je uuuuplne zly. Dr na reumat.napisala condrosulf - brala som ale ziadne vrlke ulavy. Uz som brala aj parafin ….. chvilku lepsie.
Po roku na kontrole hovorim dr ze ten condrosulf nic moc. Na to mi zahlasila ze sa necuduje ved to nepomaha a naco ho beriem?! 🥴 a ze tam sa nic neda robit to si pojde svoju cestu. A vybavco.
@lulu2014 a ty mas artrozu ci artritidu? Lebo to je rozdiel. Asi artritidu, ked spominas reumatologiu.
@simsalabim mna tam poslala obvodna kvoli reume - ze ci. Tu nepotvrdila ale ze artroza.
Ja mam artrozu prostrednika pravej ruky. Neboli, ale sa pri istych pracach, ked mam zohnute prsty, t sam nevyrovna, ostava zaseknuty. Musim ho lavou rokou vyrovnat. Je trocha zhrubnuty a nevyrovna sa uplne. Condrosulf beriem roky a nepomaha.
ja mám boľavý jeden kĺb na ľavej ruke, jeden na pravej a jeden prst na nohe, bolí to na dotyk, ale nie je to červené ani opuchnuté... dr. ma posiela na reumatológiu
@lulu2014 v tom pripade by som urcite uzivala ten Condrosulf alebo nieco na ten sposob. Aspon sa ten proces spomali.
Beriem condrosulf 800 na predpis. 3mes, 3mes pauza a dookola. Veľmi mi pomáha
@simsalabim dakujem pekne. Beriem ho s prestavkami. Nakolko mam aj rameno chytene….
Tiež ma už niekoľko rokov bolí kĺbik nad ľavým palcom, diagnostikovaná artróza. Reumatológ mi napísal Dolgit krém. Bolesti mi trochu zmierňoval magnetický náramok. V lete som bola v kúpeľoch v Piešťanoch, kde mi na to dávali bahno - 15 minútové cvičenia rukami v bahne - a prestalo to bolieť.
Ja mam artrozu malych klbov, ale na chodidlach. Uzivam Condrosulf, pravidelne cvicim a chodim na rozne fyzio osetrenia (rebox, ultrazvuk a podobne). Da sa to iba spomalit.