Artroskopia kolena - staršie odbery

arcsy
3. aug 2022

Potrebovala by som poradit.
Nebude vadit ze odbery a predoperacne vysetrenie budem mat starsi ako 10 -20 dni
Teraz vsetky lekári sú na 2 tyzdnovej dovolenke a inak som nevedela spravit
Dufam ze kvôli tomu ma neposlu domov z nemocnice a neodlozia termín operáciu
Dakujem za rady😌

yvkay
3. aug 2022

@arcsy no malo by to byť ok, a keď by potrebovali nejaké novsie urobia dodatočné v nemocnici. Práve dnes som mala byť operovana a mám napísané, že vyšetrenia pred operáciou nesmú byť staršie ako 1 mesiac, aj keď som bola na tom, že najviac 10 dní.

arcsy
autor
3. aug 2022

@yvkay od toho sa bojím aj ja lebo vsetci hovoria ze len 7-10 dni
A teba naco operovali , uz sa cítis lepsie?
Skoré uzdravenie prajem😘

yvkay
3. aug 2022

@arcsy mali mi operovať koleno, ale nebola som na operácii, z rodinných dôvodov. Ja som po artroskopii kolená 3,5 roka, nieje to nič hrozné, po operácii som mala pár dní barle a potom už som chodila bez opory, nemala som ani bolesti, bola som na jednodňovéj chirurgii. Držím palce a veľa zdravia tiež prajem ♥️

arcsy
autor
3. aug 2022

@yvkay 🥰❤🙏

yvkay
3. aug 2022

@arcsy určite nie 7 dní ...zavolaj sestričke a sa opýtaj aké staré mozes mať vyšetrenia.

ivuska027
4. aug 2022

@arcsy predoperacne vysetrenie ma byt do 10 dní z nejakeho dôvodu. Co Ti pomoze, ked Ti tu napíšu že v pohode 20. Zavolaj si rovno na kliniku a tam sa informuj. Ci ked Ta poslu domov, prídeš sa sem stažovat, že ta oklamali? A určite musí niekto slúžiť, nemôzu mat naraz vsetci lekari, co robia predoperacne, volno naraz.