Artroskopia kolena

zujuku
24. nov 2022

Pekný deň chcem sa opýtať ako dlho po operácii ste mali opuchnuté koleno? Mamina ma už skoro mesiac po operácii menisku no koleno ma stále opuchnuté, pri dlhšom chodení pociťuje bolesť. Naposledy jej po operácii vyberali aj vodu. Je to bežne? Ďakujem 🙂

yvkay
24. nov 2022

@zujuku ahoj. Určite treba ísť k lekárovi, mne asi po mesiaci od operácie ťahal vodu.

zujuku
autor
24. nov 2022

@yvkay áno chodí pravidelne. Aj jej už vyberal len to bolo skôr. Teraz mi to príde také divne, že prešiel mesiac a stále voda.

yvkay
24. nov 2022

@zujuku aj mne sa robila 😢ťahal mi viackrát aj po operácii.
Mne operoval tiež meniskus a čistil mi chrupavku ( plastika), ale
asi po pol roku od operácie ma poslal na MR, lebo koleno má stále bolelo, zistil, že mi makne chrupavka, ale vo vnútri kolená, možno mamke pomôžu nejaké lieky, určite nech ide k lekárovi.
Mne pomaha na opuch vrecko s ľadom. Ale to nech sa ho opýta či môže si prikladať ľad.

lilli68
24. nov 2022

@zujuku Operovali mi koleno 22.9. Deň po operácii mi vybral doktor vodu z kolena, o týždeň tiež , potom po 3 týždňoch, az teraz minuly piatok uz bolo bez vody, ale bolí ma, ja nemám už chrupavku

yvkay
24. nov 2022

@lilli68 tiež už nemám chrupavku , mňa čaká TEP kolena.

lilli68
24. nov 2022

@yvkay TEP je čo? Výmena kĺbu?

yvkay
24. nov 2022

@lilli68 áno

sisi111222333
7. mar 2024

Dobrý večer 🤭 som tu nova a potrebujem niečo vedieť preto som sa obrátila na vás 😔😔😔... pred 3 mesiacmi som spadla vlastne smykla odvtedy nemozem chodiť teda chodím ale nemôžem vyrovnat koleno proste blok boli ma to v predu a s vnútornej strany ...3 krát som bola u lekára jeden lekár povedal ze to je meniskus druhý že to sú väzy tak teraz neviem som objednaná na magnetickú ale až v máji...nosím bandáž už asi mesiac čakám ze mi To prejde samo no pochybujem ....koleno ma obmedzuje vlastne nemozem chodiť von len sem tam prejdem po izbe som zúfalá mam dve malé deti ... moja otázka znie ak pôjdem na operáciu ako mi urobia operaciu keď to koleno mam zahnuté nemozem ho vyrovnat ... dúfam že odomna nebudú chcieť aby som nasilu vyrovnávala koleno 😔😔😔

romca910
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katurs
16. júl 2024

@yvkay dobrý deň, môžem sa spýtať, kto Vás operoval?