Dievčatá, nositeľky šošoviek, nemáte nejaký zlepšovák/grif na lepšiu aplikáciu? Hlavne s jednodňovými mam problém, vždy sa mi pricucnú na prst a vobec sa mi nedajú preniesť na oko… už som z toho nešťastná 🙄
Ja ju chytím medzi prsty a najskôr otrasiem od roztoku 😁
Na šošovke nesmie byt veľa roztoku a oko by nemalo byt suche. Mne sa osvedčilo dať do oka kvapku roztoku pred aplikáciou.
Nosím šošovky 16 rokov a nemala som nikdy problém s nalepením na prst. Pinzetkou na šošovky vytiahnem šošovku, nechám odkvapnut roztok ak sa ho veľa na nej drží, dám ju na ukazovák pravej ruky, ľavou roztiahnem viečka oka a šup už je tam.
Tak ja neviem kde je chyba 😀 Robím presne takýto postup a ja mám tú šošovku jak prilepenú na prste 🙄 no nič, tréning robí majstra
mne ked sa pricucne na prst tak ju opat namocim do roztoku a potom jemne bruskom prsta tuknem a uz pekne drzi, skor sa mi nechce prilepit resp. skocit na oko 🙂), tiez nosim jednodnove.
Ešte mi napadlo, ked vyberáš šošovku pinzetkou, tak chystáš ju čo najviac na kraji? Keď ju chytíš viac akoby v strede, tak sa vie niekedy tak jemne zrolovať a tým sú udrží viac roztoku a vtedy sa môže lepiť. Iné mi veru nenapadá. Dôležité je položiť ju na prst len tou stredovou plochou 🤔
@mima172 Hej hej, nechám odkvapkať, položím na stred prsta a aj tak sa zväčša pretočí a kopíruje prst... ale veľmi pekne ďakujem za rady 🙂
Mne sa na prste pretaca a prilepuje, ked ju mam opacne. Teda neviem, ci len ja mam take sosovky, ale oni nie su obojstranne, jednou stranou pekne stoja na prste ako miska, druhou sa lepia.
Treba si ju dať najprv na dlaň,nech na nej nie je veľa vodičky a potom na prst,to sa už nepricucne,teda aspoň mne nie🤷♀️😃