Ahojte,
mate niekto skusenosti s pripravkom na hemoroidy anutex?
Mne nepomohla ziadna mast, ale teatree olej (uz po dvoch natretiach na vonkajsie hemoroidy), len tak som to skusila a zafungovalo fantasticky!!!(cerstva skusenost, mala som zapchy zo zeleza).
Anutex nepoznam, ale ja som mala Faktu a Mastu. Faktu pomoze pri miernejsich problemoch a je volnopredajna a Mastu je uz na vaznejsie hemoroidy na predpis, ale ucinkuje na 100%.
no mne uz ziadne masticky ani cipky nepomahaju ☹ poznem aj faktu aj mastu...asi budem musiet dat na lieky len som chcela nieco nechemicke kedze kojim....
mobivenal tbl je vynikajuci.
Každému zaberá niečo iné, mne a môjmu otcovi, keď sme mali hemoroidy obom pomohol hemostop, sú aj tobolky ak nechceš maste
Odporúčam zaujímavý článok, Ako sa zbaviť hemoroidov: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...
Ja som tu na mk čítala, že je dobrý tea tree olej... a mne teda pomohol a rýchlo..z večera do rána 😉
Ahojte, ja mám skúsenosti s anurexem. Predtým som vyskúšala veľa mastí, čapíkov a tabliet, ale nič moc. Anurex si nemôžem vynachváliť. Po prvej aplikácii sa mi hneď uľavilo od bolesti a pálenia. Aplikovala som skoro 2 týždne a som zase fit. Odporúčam všetkým. Najrýchlejší uzdravenie! 😎
ja som si anurex objednala, ale teda nedala som si ho ani raz. upravilo sa mi to same. ak by sa mi to zase spustilo, tak ho skusim, lebo pisu, ze pomoze 98%tam ludi, aj ked tomu moc nverim...
@alexandra1110 ahoj prosim ta a aky si mala stupen problemu? A nevratili sa ti spät?
Ja som nikdy neverila "overeným a úžasným" liekom, ktoré sa dajú zakúpiť iba na internete, ale nekúpite ich v žiadnej lekárni. Prečo sa tam nepredávajú? Hmm.. Mne pomohol hemostop, lekárnička mi ho odporučila a bola som s ním nadmieru spokojná.
ahojky, já mám taky zkušenosti s Anurexem...Doporučila mi to kamarádka, která s hemeroidy měla taky problém...po všech tabletkách a čípcích, které nezabíraly jsem už byla zoufalá...ale Anurex mi opravdu pomohl 🙂
na hemoroidy je zaručene najlepší hemostop, skúšala som toho viac ale nič mi tak dobre nezaberalo ako gél hemostop, aj lekárka mi ho doporučila
Ahojte. Ak by niekto mal zaujem o anurex, napiste. Mam jedno balenie, nove, nepouzite, bol to nevhodny darcek....
odporucam hemostop, iba ten mi pomohol
mast s dubovej kory a Faktu mast su dobre