Antobiotiká a kojenie

majkabr
31. máj 2014

môžem užívať antibiotiká keď kojím???

sabina1975
31. máj 2014

@majkabr sak ked ti ich doktor predpisoval tak si mu predsa musela povedat ze dojcis alebo si si ich naordinovala sama ?

eviq
31. máj 2014

Ahoj, pozri na stránke www.mamila.sk, tam o tom nájdeš info. Pokiaľ ja viem, tak bez problémov môžeš, keď povieš lekarovi, moze ti predpísať také, ktoré co najmenej prechádzajú do mlieka. Ja som bola v novembri mesiac chorá, musela som vybrať až dvoje antibiotik a všetko bez problémov, kojim doteraz 🙂.

pianina
31. máj 2014

@majkabr a ake antibiotika uzivas?

majkabr
autor
31. máj 2014

@pianina zatial žiadne ale idem na pohotovosť bo mám teploty už dlhšie

severankasr
31. máj 2014

ahoj,podla toho ake, ja som mala tyzden po porode hnisavy zapal mocovych ciest a 40tky teploty, kojila som a brala ATB.

majkabr
autor
31. máj 2014

@sabina1975 ešte nič neberiem ale chcem ísť na pohotovsť tak nech viem ak mi nedajú žiadne tak tam ani nejdem

pianina
31. máj 2014

@majkabr neboj len povedz lekarovi ze kojis,a on ti da take lieky ktore neprechadzaju do mlieka 🙂

siska53
31. máj 2014

@majkabr presne,povedz dr.,ze kojis a da ti take,pri ktorych budes moct..hoci..ja,som ako prvorodicka bola taka opatrna,ze hoci mi take dali,tak som si skoro tyzden odsavala a vylievala mlieko..pri malej som,uz taka uzkostliva nebola..

bambibam
31. máj 2014

ked je to nutné - môžeš...nebudeš ich brať dlhodobo. 🙂 ja kojím a už som brala cca piate-šieste ATB, a prežili sme obaja v zdraví.