Ahoj, prosim vas, neviete niekto, ci sa pribera iba z liekov, alebo sa pribera z toho mnozstva jedla ktore sposobuju chut stale jest? dakujem
@timinka456 no ja viem, len neviem, ci sa pribera aj cisto z liekov, aj keby som jedla normalne ako doteraz
@waspera ano cisto z liekov , lebo ona ani nejedla vela ani ju netahalo na jedenie aj tak priberala a velmi vela naraz
dakujem
nemyslim si, ze z liekov.
pri priberani sa uklada do tukovych zasob tuk. tuk z liekov nevznikne. navyse aj keby sa priberalo priamo z lieku, ako sa moze pribrat nekolko kg z niecoho, co vazi 100x menej?
niektore leiky mozu sposobovat zadrziavanie vody, pripadne zvysuju chut do jedla a z toho sa pribera. a tiez moze ist aj o znizenie aktivity a teda preto je aj nizssi vydaj energie.
poznam mnoho ludi na antipsychotikach a niektori maju nadvahu, ale poznam aj stihlych, co si vahu drzia.
a ted apokial si clovek nezapisuje prijem a vydaj energie, jeho pohlad na toto je velmi velmi skresleny. jeden trener, co robi videa o cviceni a strave a teda venuje sa tomu a pomaha aj ludom chudnut, prezentoval v jednom z nich zaver vyskumu, ktory dopadol tak, ze mnoho ludi, tusim az polovica podhodnocuje svoj prijem stravy a nadhodnocuje vydaj energie. cize taky clovek ma pocit, ze jedava malo a vela sa hybe, no opak je pravdou.
ja sa snazim roky chudnut. 2r sa prestavkou sa mi to podarilo,a le uz zas naberam na vahe. az moc lahke je prekrocit prijem energie.
mne pedopsych. vravela že z niektorých liekov sa nekontrolovane priberá. takže áno priberá sa.
@waspera áno priberá a veľa...ja osobne 30 kg (katastrofa pri mojej výške 154cm 🙄🤦🏻♀️)
Nejem viac ako predtým nemám ani zvýšenú chuť do jedla. A mám aj odskúšané, že keď som ich neužívala 9mes. pekne išla váha sama dole...ani som necvičila ani nedržala žiadne diéty a predsa to šlo samé dole. Takže kto tvrdí, že z liekov sa nepriberá, buď žiadne také nebral alebo má fakt že metabolizmus ak sviňa 😁
Väčšina z týchto liekov brutálne spomaľuje metabolizmus, preto človek priberá. + niektoré spôsobujú k tomu aj " zravost" a je vymaľované
@waspera moja sestra brala pribera sa z nich , dala jej ine a hned schudla na povodnu vahu