Ahojte, chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenosti s antiparazitnymi kurami pripadne ake sa vam osvedcili. Mam problemy s akoby palenim pod pravym rebrom, bola som na chirurgii, na sone, odberoch krvy a vsetko je v norme. Odporucili ma na gastro. Chcela by som vsak pred tym vyskusat takuto kuru a mozno potom dalsie vysetrenia nebudu nutne 🤷♀️. Nasla som viacero kur Ale neviem sa rozhodnut ktora by bola najlepsia a pri ktorej nedajboze nepojdem aj dole s vahou. Dakujem za rady
Ja som si taku robila podla Huldy Clark. Na jednej stranke som sa docitala, ze je dobre aj zmenit stravu, aby to bolo ucinnejsie. Jedla som iba ovocie, zeleninu, strukoviny, orechy, semienka. Problemy som nemala ziadne, chcela som sa len precistit. Ziadnu zmenu som nepocitila, aj ked mohla tam byt.
Inac parazity mame vsetci, ale delia sa na tie dobre a zle (tie nam skodia). Problem nastava ak sa kvoli nim objavia nejake neziaduce ucinky. Tie zle sa zivia hlavne na mase a sladkostiach.
Mna boli pod pravym rebrom teda picha bola som na gastre a zistili mi helicobaktera
Ja som si tiež robila 3 mesačnú antiparazitny kúru, užívali sa tablety klinček, palina, tinktúra z orechu cierneho+čaj palina... Kupovala som to v eshope "babickinazahrada".... - mňa svrbeli po nociach uši... Po kúre prestali.... Parazity môžme mat rôzne a nielen v tráviacom trakte všakže... Na tráviace problémy, helicobacter atď je super oreganovy olej...
To je zaujimave ze krv a stolica v poriadku a nakoniec na hadicke potvrdene.. co sa tyka tych ocistnych kur tak nemozem nic kde je palina, ambrozia a med, mam alergiu.. o tom oreganovom oleji som pocula ze vraj je dobry
@laura222 Ahoj, no tak keď píšeš, že ti robia zle už len semienka, myslím tým, že ti rozpohybujú trávenie, tak s týmto by som bola opatrná. Ja na také veci nereagujem veľmi, ale pri tomto som efekt videla aj cítila. Ja som mala doma Lymfosan (ten dávam aj dcére, ked má problém s trávením, krásne sa trávenie ukľudní, prečistí). Bola som večne nafúknutá, boľavé brucho (áno, zlá životospráva, a chcela som sa najprv prečistiť a potom riešiť stravu od základov). Šla som presne podľa popisu (dopisovala som si aj s tým pánom, hlavne ohľadom dcéry), ja osobne mám s ruskými produktami len dobré skúsenosti. Čiže mala som Lymfosan, aj ten čaj Aminam E (bylinky, silné, nevonia lákavo, ale 2x 1 dcl denne sa dá zvládnuť), strieborný elixír (myslím že obsahuje med, propolis, niečo také takže ak máš alergiu, to nie) a celú tú sadu Paracleanse. Tá obsahuje kapsule, presne vypočítané, z tých mi nebolo nič, najhoršia pre mňa bola 3.fáza Paracleanse, to čo je aj na obrázku tá fľaštička s lyžičkou. Sú to drvené klinčeky v niečom, nejakej tekutine, a rozmieša sa to vo vode a vypije. A z tých ma teda čistilo statočne (t.j. kŕče, hnačky, preháňanie), ale tak to je ten efekt, ktorý to má mať. Ale dialo sa mi to len prvé dni, už keď som s tým končila, nebolo mi z toho vôbec nič. Na záver som jedla prebiotiká a probiotiká, aby som do zas do bruška nasťahovala tie dobré baktérie. Absolvovala som to v lete.
Moja NAAAJ antiparazitná kúra PROTECT je zo spoločnosti RAMISSIO,, dajú sa kúpiť 3+1 balenie zadarmo,v každom balení je po 30 tabletiek na prírodnej báze,,delí sa to tak, že dve balenia sa užijú na jar,dve v jeseni.Prvé balenie sa užije,potom 10 až 14 dní pauza a potom druhé balenie. PROTECT získal zlatú medailu na výstave alternatívnej medicíny. Ja to užívam pravidelne, a som veľmi spokojná
Tých kúr naozaj je veľa. ja osobne som absolvovala toto :
https://www.sibirskezdravie.sk/cistota/paraclea...
ale celý dvojmesačný program (vid koniec pokecu).
Mala som totiž už v minulosti skúsenosti s bylinkami Lymfosan, takže som sa držala toho a tento rok som to rozšírila o celú kúru. Prečistenie bolo teda naozaj dôkladné ;)