Ahojte maminky , máte niektorá skúsenosti s antikoncepciou pocas dojčenia ? Bábätko má 3 mesiace ...myslíte že je niečo také vhodné ,? Neuškodí mu to ? Moja gynekologička mi na to dosť jasne odpovede nedala po pravde som od nej ešte odpoveď ktorou som si bola istá ešte nedostala a rady som si vždy hľadala inde... Viete mi v tom niektorá poradiť ? Dakujem pekne .
Aj mne hned po 6nedeli navrhla Hak, ale ja som nechcela,lebo moj muz si vzdy vedel dat pozor, zacala som ju brat az neskor, lebo som mala neustale problem s menzesom. Urcite tym babu neublizis.
@marconellie ja som tiez pri prvom brala HAK nespomeniem si ako sa volala ale gynekolog mi ju dal hnet po sestonedeli. Teraz pri druhom si idem dat vnutromaternicove teliesko.
@evittam no tak to veru že treba vymeniť ... Počas tehotenstva sa už nedalo tak som sa vždy o všetkom radila kade tade aby som si bola istá no teraz idem k inému ... Ďakujem za radu asi to skúsim tak isto 😉
@marconellie Ja som užívala pri prvom dieťati a aj teraz pri druhom Cerazette.Táto sa môže počas dojčenia,lebo neobsahuje estrogén.
@pininka to je to posledné čo by som chcela aby to nejako uškodilo malickemu ... 😕 ďakujem 😉
@nika898 aj ja som nad tým rozmýšľala skor som chcela to no gynekologicka má od toho radšej odhovorila aj po určitých skúsenostiach iných žien to radšej neskusam 😕
Kde beriete istotu,že hormony dieťaťu neublížia?kde beriete istotu,že vaše dieťa vyrastie a nebude mať problémy napr. s plodnosťou...jasné,nik to potom nebude dávať do súvislosti s matkinou hak počas dojčenie,farmafirmy taký výskum robiť nebudú,hádam nepôjdu proti svojim finančným záujmom...
Zdravý sedliacky rozum mne napovedá,že takto s vlastným dieťaťom riskovať nebudem / a hnať niekomu peniaze do vrecka tiež nie/
Ja som uzivala po sestonedeli Azaliu a uzivam ju dodnes( mala bude mat 5). A co ublizuje a neublizuje babu je na dlhu debatu. Myslim, ze je vecou kazdej zeny, ako sa chranit. Lepsie brat tbl.ako potom riesit interupcie a nechcene tehotenstva
@marconellie mie neber,subto hormony kt sa dostanubk babatku ,ved uz je dost hormonov z HAK vo vode kt ovplyvnuje plodnost generacii.Urcite neber to svinatvo pocas kojenia.Da sa aj inak regulovat potomatvo.
@luxikate ďakujem za radu , vseliako premýšľam ... 😕 Hlavné chcem čo najlepšie pre drobca ...
Ahojte,uzivate este niektora Hak desirette??? Mali ste nejake vedlajsie ucinky?
@marconellie Vymen gynekologicku. Ja som brala popri dojceni Desirett. Je to najsetrnejsia HAK vhodna aj pri dojceni. Obsahuje len minimálne mnozstvo gestagenu. Beriem ho aj ked uz nedojcim.