Zdravím, ako som písal včera, že mi kolegyňa písala, že je pozitívna, tak som si dnes urobil test... na fotografii to vidieť zle, ale voľným okom tam vidieť 2.slabšiu čiarku, pri "T"... teplota zatiaľ nie je... 36,7.... len mi je zima, hlava ma pobolieva a celkovo som slabý...
Skúsim test zopakovať dnes večer alebo zajtra ráno, len ma zaujíma, vidíte na fotografii slabšiu čiarku aj vy?
Ďakujem.
za 1-2 dni sa asi silnejsie sfarbi
Dalsi si sprav az ked ti bude meskat menstruacia
@vanilkovazmrzka čo má menštruácia s covidom? 😀
@fifozbs áno, na tej druhej fotke je čiarku vidieť. Podľa mňa si už ďalší test robiť nemusíš. Ostaň pár dní doma.
@vanilkovazmrzka trápne komentáre si nechaj pre seba...
Antivaxerov klepne. Vraj sa covid zase siri, lebo sa ludia neockuju ... Nastastie uz nie je taky smrtelny, ako ked to zacalo.
https://www.lidovky.cz/domov/covid-omikron-piro...
Počet lidí nakažených covidem podle dat ministerstva zdravotnictví opět roste. Během minulého týdne přibylo ve srovnání s tím předcházejícím o čtvrtinu víc nemocných. V loňském roce bylo první prosincové dny 8100 nakažených. Letos je to téměř 13 500.
Podle epidemiologa Romana Chlíbka za nárůstem stojí nové varianty omikronu pirola a eris, na které lidé nemají imunitu. Praktici oslovení serverem Lidovky.cz lidem doporučují dbát na to, aby v případě nemoci neohrožovali rizikové pacienty, a doporučují chránit se podobně jako před chřipkou, a to i očkováním.
Mal niekto a bolest krizov?
@fifozbs vidieť to veľmi slabo.